Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Συγκεντρώσεις 1η Μάη του ΠΑΜΕ σε Κιλκίς και Πολύκαστρο

Η Γραμματείες Κιλκίς του ΠΑΜΕ και ΠΑΣΕΒΕ αποφάσισαν την πραγματοποίηση δυο συγκεντρώσεων στο νομό, στο Κιλκίς στην Πλατεία Ειρήνης στις 10:30 π.μ. και στο Πολύκαστρο στην κεντρική πλατεία την ίδια ώρα (10:30 π.μ.). 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους απολυμένους εργάτες, τους φτωχούς αγρότες και κτηνοτρόφους, τους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους που βλέπουν τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν, τους συνταξιούχους, τα λαϊκά στρώματα να δώσουν το δυναμικό παρών στις δυο συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.


Κάντε την απεργία της πρωτομαγιάς, μέρα αγωνιστικής διεκδίκησης. Πυκνώστε τις γραμμές των σωματείων, πιστέψτε στο δίκιο σας και τη δύναμη σας.

«Δούλοι του 21ου αιώνα δε θα γίνουμε».

Τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις των εργαζομένων δε χαρίστηκαν από τους εκμεταλλευτές. Κατακτήθηκαν με αδιάκοπους σκληρούς αγώνες, με οργάνωση και αντοχή.

Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ είναι απεργία. ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΜΑΗ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ
στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ στο ΚΙΛΚΙΣ
και στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.