Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Βιωματικό Εργαστήρι Δικτύωσης Εκπαιδευτικών Σχολικών Μονάδων Ν. Κιλκίς με θέμα: «Δίκτυα Συνεργασίας Μέσα στη Σχολική Κοινότητα»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» πραγματοποίησε βιωματικό εργαστήρι Δικτύωσης για τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Δίκτυα Συνεργασίας Μέσα στη Σχολική Κοινότητα», την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς. 
Το εργαστήρι αποτέλεσε συνέχεια του εργαστηρίου δικτύωσης για Διευθυντές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα «Επιθετικότητα και Σχολείο», που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς στις 28 και 29 Μαρτίου 2012.

Στο διήμερο εργαστήριο οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις σχετικά με την αναγκαιότητα της ύπαρξης και διαμόρφωσης δικτύων συνεργασίας μέσα στη σχολική κοινότητα, να μοιραστούν τις δυσκολίες που συναντούν και να αναζητήσουν από κοινού στοιχεία που βοηθούν στη δημιουργία αλλά και τη διατήρηση δικτύων. 

Το διήμερο βιωματικό εργαστήριο έκλεισε με προτάσεις των συμμετεχόντων για τη δημιουργία δικτύων μεταξύ εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με στόχο την ανταλλαγή, την υποστήριξη και την ενίσχυση στον εκπαιδευτικό τους ρόλο αλλά και την ανάληψη πρωτοβουλιών και κοινών δράσεων αλλά και την συνέχιση της δικτύωσης, ώστε η δικτύωση να φτάσει στο ανώτερο επίπεδό της, αυτό της διασύνδεσης.

Τα στελέχη του ΝΗΡΕΑ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους Προϊστάμενους των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Κωνσταντίνο Ραμπίδη και Γεώργιο Κωνσταντινίδη για την αμέριστη συμπαράσταση και τους Υπεύθυνους Γραφείων Σχολικών Δραστηριοτήτων κα. Γεωργία Μπλάτση και κ. Γιάννη Λιναρδάκη για την άψογη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.