Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ευχαριστίες Δήμου Κιλκίς στην “OTS” για χορηγία Κιλκισιώτη αθλητή

Χορηγία από την εταιρεία πληροφοριακών συστημάτων "OTS" με έδρα την Θεσσαλονίκη, εξασφάλισε ο Δήμος Κιλκίς στον νταμπλούχο Κιλκισιώτη Ασύγκριτο Μουραντίδη, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την ανοδική πορεία του στο άθλημα της πάλης. Ο Πανελληνιονίκης και Κυπελλούχος της Ελευθέρας Πάλης και αθλητής με πολύ καλές προοπτικές για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, αντιμετώπιζε δυσκολίες ως προς την κάλυψη των εξόδων συμμετοχής του σε αγώνες, λόγω των σημαντικών περικοπών στη χρηματοδότηση του σωματειακού αθλητισμού. 

Με την οικονομική ενίσχυση της "OTS" που ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 3.000 ευρώ και ισχύει για δύο χρόνια (1.500 ευρώ ανά έτος), ο κορυφαίος αθλητής του ΓΑΣΚ θα μπορεί πλέον να καλύπτει τα έξοδα που απαιτούνται για τη συμμετοχή του σε μελλοντικούς αγώνες και να εκπροσωπεί επάξια το Κιλκίς και το σωματείο του, γεμίζοντας ταυτόχρονα αισιοδοξία και περηφάνια την τοπική μας κοινωνία. 
Ο Δήμος Κιλκίς επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως τις ευχαριστίες του στην εταιρεία "OTS" που ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα χορηγίας του και "επένδυσε" στο λαμπρό μέλλον του Κιλκισιώτη αθλητή. Με την σημαντική αρωγή και στήριξή της, η "OTS" απέδειξε περίτρανα την κοινωνική της ευαισθησία, αλλά και το ενδιαφέρον της σε ό,τι αφορά την προώθηση του αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.