Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η Ακαδημία Μπάσκετ οι «ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ» έκοψε την πίτα της στο Καμπάνη Κιλκίς

Μικροί και μεγαλύτεροι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ οι «ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ», γονείς και φίλοι, έδωσαν το παρόν τους στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιττας τους, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς, όπου και διεξάγονται οι προπονήσεις. 
Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Καλογιάννης Κώστας, που έκοψε την πίττα για κάθε τμήμα της, δήλωσε στους συμμετέχοντες: «Είμαστε και θα παραμείνουμε κοντά στα παιδιά μας, με τις τακτικές προπονήσεις, τους φιλικούς αγώνες και τις προγραμματισμένες αθλητικές συναντήσεις, προκειμένου από μικρή ηλικία να βιώσουν την ευγενή άμιλλα που προσφέρει ο αθλητισμός, και για να τα προετοιμάσουμε ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες»

Στην διάρκεια της εκδήλωσης , ο προπονητής των τμημάτων της ακαδημίας Κώστας Λαδάς επεσήμανε στους παρευρισκομένους πως:

«Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε , όλοι μας, δάσκαλοι, γονείς, προπονητές, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μην λείψει η χαρά, η ελπίδα, η μάθηση από τα παιδιά μας. Ο αθλητισμός τόσο με την μορφή διεξόδου-παιχνιδιού, όσο και με τον πρωταθλητισμό αποτελεί κίνητρο προσωπικής και κοινωνικής

ενεργοποίησης, καθώς και το μέσο για καλύτερη ποιότητα ζωής» πρόσθεσε δε,

«χρειαζόμαστε έμπρακτα, την συμμετοχή και την αρωγή, των γονιών, των φιλάλθων και της πολιτείας με κάθε μέσο που διαθέτουν, για να μην βρεθούμε σε λίγο καιρό, με παγωμένα και άδεια γυμναστήρια τα οποία ακόμα και σήμερα αν και με πολλές ελλείψεις αποτελούν στολίδια, όπου αυτά υπάρχουν».

Τα παιδιά που έτυχαν το φλουρί, έλαβαν ως δώρο από μία μπασκέτα και ευχήθηκαν σε όλους μια ΚΑΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013.

Οι τυχεροί από κάθε τμήμα ήταν:
1. Δαγκλιάρης Χρυσοβαλάντης (Ξυλοκερατιά) -Τμήμα παιδικό (1997-2001)
2. Κουτσοκώστα Εβίνα (Καμπάνη)- Τμήμα κοριτσιών (1998-2002)
3. Κιζήλης Φώτης (Γαλλικός)- Τμήμα αγοριών (2002-2004)
4. Δαγκλιάρης Σταύρος (Γαλλικός)- Τμήμα μεικτό (2005-2007)


3 σχόλια:

  1. Με τα παππύτσια στο παρκέ άιντε σκουπίστε τα πόδια σας ενα γυμναστήριο μας έμεινε κι αυτό θα το χαλάσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παρκε ειναι μια χαρα.πολυ καθαρο..το προσεχουμε πιο πολυ κ απο το σπιτι μας!Αμα δεν ξερετε γιατι σχολιαζεται?

      Διαγραφή
    2. και λεγονται παπουτσια οχι παππυτσια!!!

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.