Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Παραλαβή νέων ασθενοφόρων οχημάτων από το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Από το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώθηκε η παράδοση – παραλαβή τεσσάρων (4) Τυποποιημένων Ασθενοφόρων Οχημάτων Προνοσοκομειακής Φροντίδας 4Χ4 και 4Χ2, πλήρως εξοπλισμένων, δύο (2) για το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και τα κέντρα υγείας του και δύο (2) για το Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας.
Τα οχήματα είναι της εταιρείας MERCEDES –BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε., τελευταίας τεχνολογίας και προϋπολογισμού €64.821 για το 4Χ4 και €54.981 έκαστο για τα 4Χ2.

Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΕΤΠΑ και είναι ενταγμένο στο Ε.Π. Μακεδονίας –Θράκης 2007-2013.

Την Πέμπτη 19-12-2013 πραγματοποιήθηκε και η εκπαίδευση των πληρωμάτων των ασθενοφόρων στη χρήση τους, στο χώρο του Γ.Ν.Θ. Αγ. Παύλος, έτσι ώστε η χρήση των νέων οχημάτων να συνοδεύεται και από την ανάλογη επιχειρησιακή ετοιμότητα των πληρωμάτων.

Η προμήθεια των οχημάτων έχει στόχο την βελτίωση των υποδομών υγείας στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε με την κρίση να μαστίζει και τον τομέα της υγείας.

Σημειωτέον ότι η τελευταία προμήθεια ασθενοφόρων οχημάτων για το Νοσοκομείο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το 1995, κοντά είκοσι χρόνια πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.