Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Επιμορφωτικά Προγράμματα Εκπαιδευτικών και Γονέων 2014 της Σχολής Γονέων Ν. Ν. Κιλκίς

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς και τη Διεύθυνση Π/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς, θέτουν σε λειτουργεία τη Σχολή Γονέων στο Νομό Κιλκίς.
Το έργο υλοποιείται σε όλους του νομούς της χώρας, εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Η Σχολή Γονέων Ν. Κιλκίς παρέχει πέντε εκπαιδευτικά προγράμματα:

1. Σύγχρονη οικογένεια, διάρκειας 50 ωρών.

2. Σύνδεση σχολείου – οικογένειας, διάρκειας 50 ωρών.

3. Αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών σε άτυπα περιβάλλοντα μάθησης, διάρκεια 25 ωρών.

4. Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα, διάρκειας 25 ωρών.

5. Συμβουλευτική σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, διάρκειας 25 ωρών.

Τα επιμορφωτικά προγράμματα θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 και απευθύνονται σε δεκαοκτώ (18) - ανά πρόγραμμα - Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων, γονείς, μελλοντικούς γονείς, γονείς ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, ενήλικες τρίτης ηλικίας και ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του Νομού Κιλκίς που επιθυμούν να ενημερωθούν σύμφωνα με τις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων από εξειδικευμένους επιστήμονες τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και πιθανές ώρες 12:00 - 15:00, 15:00 - 18:00 και 18:00 - 21:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς, του Γυμνασίου Πολυκάστρου, του Γενικού Λυκείου Αξιούπολης, καθώς και σε άλλους χώρους κατόπιν συνεννόησης.

Επισημαίνουμε και τονίζουμε ότι η συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς και γονείς θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης και έντυπο υλικό.

Παρακαλούνται οι κ. κ. Διευθυντές – Διευθύντριες να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Οι κ. κ. Διευθυντές – Διευθύντριες και οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι παρακαλούνται επίσης να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς, κ. Καρατζά Χαρούλα, Τηλ: 6936277381, email: sxgkilkis@gmail.com. Επιπλέον, το κοινό μπορεί να προμηθευτεί και να καταθέσει εγγράφως αίτηση και στο γραφείο του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων Β' θμιας Εκπαίδευσης, στον 5ο όροφο της υπηρεσίας, υπ' όψιν κ. Λιναρδάκη Ιωάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.