Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ομιλία Γεωργαντά επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

1 σχόλιο:

  1. Γεωργαντά, αντί να πας να κλειστείς στο πιο σκοτεινό υπόγειο του σπιτιού σου και εκεί να προσεύχεσαι να σε συγχωρήσει ο Θεός και οι άνθρωποι για το κακό που έκανε στην πατρίδα σου, μας βγαίνεις κάθε τόσο και γεμάτος περηφάνια μας γεμίζεις με κούφια λόγια, με λόγια κενά περιεχομένου, χρησιμοποιώντας την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών.
    Τι προσπαθείς να κάνεις; Να μπαζώσεις τη συνείδησή σου για τα εγκλήματα που κάνετε ή να υπνωτίσεις εμάς, το λαουτζίκο, για να μην ξεσπάσει η οργή μας και σας πάρει εσάς τους 153 τωρινούς και όλους τους προηγούμενους και σας οδηγήσει εκεί που θα έπρεπε από καιρό να είστε: στο εδώλιο του κατηγορουμένου;
    Δεν πιστεύω ότι ζεις στον κόσμο σου ούτε ότι ζεις σε άλλη χώρα και δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου. Πιστεύω ότι και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι του ’’ναι σε όλα’’ ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε, βάζετε όμως πάνω απ΄όλα την καρέκλα που κάθεστε και τη νομή της εξουσίας.
    Όπως, επίσης, δεν πιστεύω να μην καταλαβαίνατε τι ψηφίσατε προχθές στη Βουλή. Ψηφίσατε νέες περικοπές στις συντάξεις,, ισοπέδωση των Ασφαλιστικών Ταμείων, απολύσεις σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, πλειστηριασμούς, κατασχέσεις, υπερφορολόγηση των ακινήτων, μονιμοποίηση έκτακτων φορολογικών μέτρων, κλείσιμο και άλλων μαγαζιών, με άλλα λόγια ψηφίσατε πείνα και αυτοκτονίες.
    Και όλα αυτά τα ψηφίσατε τη στιγμή που οι μισθοί και οι συντάξεις μειώθηκαν, την τελευταία τετραετία, πάνω από 40%, τη στιγμή που η φορολογική επιβάρυνση των εργαζομένων αυξήθηκε περίπου κατά 30%, τη στιγμή που το 1/3 του πληθυσμού της χώρας μας ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, τη στιγμή που η ανεργία αγγίζει το 30% και οι άνεργοι τα 2.000.000, τη στιγμή που έχουν κλείσει 125.000 επιχειρήσεις, έχουν μεταναστεύσει 250.000 νέοι και έχουν αυτοκτονήσει πάνω από 4.000 άνθρωποι!
    Και εσύ τι κάθεσαι τώρα και μας λες! Λόγια του τίποτα!
    Σαν τα λόγια του αρχηγού σου. Που εγκαινίασε προχτές και ένα άλλο στιλ: το αλαζονικό και ειρωνικό.
    Φτάνει τόσο! Μην κάνετε και άλλο κακό στη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.