Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ξεκίνησε σήμερα το «Σεμινάριο Επιμόρφωσης Αρχιφυλάκων»

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας), ανακοινώνεται, ότι την 11-11-2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00΄ στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας, ξεκίνησε το «Σεμινάριο Επιμόρφωσης Αρχιφυλάκων», 3η εκπαιδευτική σειρά κατά το χρονικό διάστημα από 11-11-2013 έως 22-11-2013 με τη συμμετοχή τριάντα επτά (37) Αρχιφυλάκων.
Στόχος της μετεκπαίδευσης είναι να μεταδώσει στους σπουδαστές, εκείνες τις νομικές και επαγγελματικές – πρακτικές γνώσεις, οι οποίες τους είναι απαραίτητες για να είναι σε θέση να εκτελούν σωστά τα καθήκοντα κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.

Στις θεματικές ενότητες του προγράμματος εκπαίδευσης συμπεριλαμβάνονται ενδεικτικά αντικείμενα διδασκαλίας θεωρητικής και πρακτικής άσκησης που αφορούν: Δικονομικά ζητήματα (ποινικό και δικονομικό δίκαιο), Θέματα Γενικής Αστυνόμευσης, Θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος, Θέματα Δημόσιας Ασφάλειας, Τροχαίας.

Ο διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος ΚΟΥΓΚΑΣ με την έναρξη του Σεμιναρίου Επιμόρφωσης Αρχιφυλάκων καλωσόρισε τους εκπαιδευόμενους και απεύθυνε χαιρετισμό και ευχές για μια καλή διαμονή και άριστη επιμόρφωση στο Εκπαιδευτικό Κέντρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.