Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Δύσκολη νίκη πέτυχε ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ.Κιλκίς

Μια δύσκολη νίκη πέτυχε ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ.Κιλκίς στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών στην Κατερίνη με 24-25 επί του τοπικού Αρχέλαου. Οι Κιλκισιώτες ξεκίνησαν δυνατά, προηγήθηκαν με πέντε γκολ από την αρχή του αγώνα και έκλεισαν το ημίχρονο με 10-15. Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν εξίσου καλό, με τον Γ.Α.Σ.Κ. να ανεβάζει τη διαφορά στα 7 τέρματα και να δείχνει πως θα έχει ένα εύκολο απόγευμα. 

Την ίδια αίσθηση δεν είχε όμως το διαιτητικό δίδυμο των Τζαφερόπουλου- Χασκή που από το πρώτο δεκάλεπτο του β' μέρους και μετά είχαν πολλές " άτυχες " υποδείξεις με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν εκνευρισμό στους φιλοξενούμενους που τους οδήγησε σε λάθη και επιλογές που έβαλαν τους αντιπάλους τους μέσα στο παιχνίδι. 

Τα τελευταία λεπτά δεν ήταν για καρδιακούς,καθώς η εξέλιξη του παιχνιδιού έκοβε την ανάσα, με τους πιο ποιοτικούς και εμπειρότερους Κιλκισιώτες να παίρνουν τη νίκη. 

Η σύνθεση και τα τέρματα του Γ.Α.Σ.Κ.:
Τζιώκας 1, Κυπραίος 3, Καλπακίδης, Δούγιας, Λασκάκης, Δεληγιάννης 7, Χοτζούδης 1, Δημάκης 7, Παπαδόπουλος Θ., Παπαδόπουλος Π., Σισμανίδης, Μέγκας 1, Σαλαβασίδης, Γρηγοριάδης 5, Κοβλακάς, Τριανταφύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.