Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Του πήραν 26 τόνους πατάτες αλλά ξέχασαν να πληρώσουν

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, περίπτωση εξαπάτησης ημεδαπού 66 ετών. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 42 και 45 ετών (άνδρας και γυναίκα αντίστοιχα), οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της απάτης.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από σχετική καταγγελία του 66χρονου. Αρχικά, την 10.02.2013 ο 42χρονος, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον 66χρονο, ισχυριζόμενος ότι ενεργεί για λογαριασμό της 45χρονης, παρήγγειλε 26.000 κιλά πατάτες αξίας 14.400 Ευρώ και υποσχέθηκε ότι με την παραλαβή θα κατέβαλε σε μετρητά το αντίτιμο της ποσότητας και τα έξοδα μεταφοράς. 

Ο 66χρονος μετέφερε τις πατάτες σε υπαίθριο σημείο σε περιοχή της Αθήνας, οι οποίες μεταφορτώθηκαν σε τρία φορτηγά οχήματα, χωρίς ωστόσο να παρουσιαστεί ο 42χρονος για την καταβολή της αξίας των προϊόντων και χωρίς μέχρι σήμερα να έχει τακτοποιηθεί η οφειλή τους.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανωτέρω θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.