Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Τον Παύλο επισκέφθηκε ο Σταμάτης

Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ αποτελούμενο από τον Γραμματέα Παπουλίδη Σταμάτη και τον υπεύθυνο τομέα αυτοδιοίκησης Ανθρακίδη Αιμ. Θεμιστοκλή συναντήθηκε την Τρίτη 5 Νοέμβριου με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς Τονικίδη Παύλο.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου υπογράμμισε ότι ακόμα και σε περιόδους κρίσης υπάρχουν οι δυνατότητες να αναπτυχθούν στον νομό μας προϊόντα και υπηρεσίες με ποιοτικά χαρακτηριστικά εφόσον υπάρξει συντονισμένη και προγραμματισμένη δράση όλων των παραγωγικών φορέων του τόπου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες με την καταβολή υψηλότατων ασφαλιστικών εισφορών στις οποίες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, ενώ παράλληλα αποτελούν τροχοπέδη στην εισροή νέων επαγγελματιών στην αγορά με αποτέλεσμα το κύριο ασφαλιστικό ταμείο των ελεύθερων επαγγελματιών να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Όπως ειπώθηκε μέριμνα του κράτους θα πρέπει να είναι η διεύρυνση της βάσης των ασφαλισμένων με ταυτόχρονη μείωση των εισφορών κατόπιν επιλογής του ασφαλισμένου.

Συζητήθηκε ακόμη η μελέτη-πρόταση του Επιμελητηρίου Κιλκίς σχετικά με την προμήθεια καυσίμων-κίνησης σε χαμηλότερο κόστος για τους Κιλκισιώτες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο-μάστιγα της προμήθειας αυτών από την γειτονική αγορά των Σκοπίων. Η πρόταση αυτή θα αυξήσει τους αναμενόμενους εισπράξιμους φόρους για το κράτος και παράλληλα θα δοθεί δυνατότητα να διατηρηθούν θέσεις εργασίας στα πρατήρια υγρών καυσίμων του νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.