Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Στο Πρόγραμμα Comenius συμμετέχει τo 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

To 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς συμμετέχει σε πολυμερή σχολική σύμπραξη με τίτλο “Influence of the weather on the natural and urban Landscape of different European regions” με έναρξη 1-8-2012 και διάρκεια 2 έτη στα πλαίσια του προγράμματος COMENIUS. Σύμφωνα με το σχεδιασμό του προγράμματος η ενδιάμεση γενική συνάντηση που θα ελέγξει την πορεία του θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς από 22 έως 27 Σεπτεμβρίου. Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν 21 καθηγητές από 8 χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.Στο πλαίσιο της συνάντησης έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις σε περιοχές φυσικού κάλλους και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος του νομού Κιλκίς καθώς και γειτονικών νομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.