Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεχίζει το σερί ο Κιλκισιακός

Χωρίς να ανεβάσει στροφές, ο Κιλκισιακός επιβλήθηκε την Πέμπτη με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι του Διγενή Λακκώματος, με τον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος και στο εφετινό πρωτάθλημα. Έφτασε έτσι τις πέντε συνεχείς νίκες σε φιλικούς αγώνες και μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι με τον Κιλκισιακό να ανοίγει το σκορ στο 24'. Ο Τριανταφυλλίδης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Λογγινίδης με ωραίο πλασέ μέσα από τη περιοχή πέτυχε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα το Λάκκωμα ισοφάρισε με τον Τουλκερίδη.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 41' ο Καρυπίδης κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Κιλκισιακό. Στο 86' ο Μωυσίδης με πλασέ έξω από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει σε τρίτο συνεχές παιχνίδι.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ο Κιλκισιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό Σιδηροκάστρου σε ακόμα ένα φιλικό.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Καρατζιάς, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Αμανατίδης, Καρυπίδης, Τζεβελέκης, Αϊβαζίδης, Λογγινίδης, Μπελίτσας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ασημακίδης, Σερταρίδης, Βασιλειάδης, Σαββίδης, Ηλιάδης, Μωυσίδης, Κωνσταντινίδης, Σαβελίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.