Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Με νέα νηπιαγωγεία η τρέχουσα σχολική χρονιά στο Δήμο Κιλκίς

Ένα μεγάλο έργο που καλύπτει με νέες σύγχρονες υποδομές τις ανάγκες σε σχολική στέγη στο Δήμο Κιλκίς ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Ειδικότερα, χθες Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 υπεγράφη η διοικητική παραλαβή προς χρήση, των τριών υπερσύγχρονων ολοήμερων νηπιαγωγείων σε Γαλλικό, Μυριόφυτο και Ευκαρπία. Η παραλαβή έγινε παρουσία της επιτροπής του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων Α.Ε, της αναδόχου εταιρείας, εκπροσώπων του Δήμου Κιλκίς, όπως των τοπικών Αντιδημάρχων Χ. Πιπερίδη και Ν. Ιντζέλη, καθώς και του εντεταλμένου συμβούλου Τεχνικών Έργων Δ. Τσαντάκη, των προϊσταμένων των νηπιαγωγείων και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Γαλλικού, Μυριοφύτου και Ευκαρπίας.

Τα εγκαίνια θα λάβουν χώρα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από τη δημοτική αρχή Κιλκίς.

Το έργο, που δρομολογήθηκε το 2010 μετά από ενέργειες της τότε Νομαρχίας Κιλκίς επί θητείας Ευ. Μπαλάσκα, ξεκίνησε να υλοποιείται τον Μάρτιο του 2013 με τη μέθοδο της προκατασκευής και μέσα σε λίγους μόλις μήνες ολοκληρώθηκε η κατασκευή του, χάρη στην άριστη συνεργασία του Δήμου Κιλκίς, της αναδόχου εταιρείας και του ΟΣΚ Α.Ε., πετυχαίνοντας έτσι τον αρχικό στόχο, η νέα σχολική χρονιά να βρει τα νηπιαγωγεία ανοικτά και έτοιμα να λειτουργήσουν.

Η μελέτη και η επίβλεψη του έργου έγινε από τον ΟΣΚ, ενώ την κατασκευή του ανέλαβε ως ανάδοχος εταιρεία η “Πρεκονστρούκτα” που εδρεύει στη ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου του νομού Κιλκίς.

Τα νηπιαγωγεία, συνολικής επιφάνειας 350τ.μ. το καθένα, είναι περιφραγμένα, διαθέτουν αύλειους χώρους με παιδικές χαρές, δύο αίθουσες διδασκαλίας των 50τ.μ., αίθουσα ξεκούρασης-ύπνου, γραφείο δασκάλων, κουζίνα, χώρο φαγητού, τουαλέτες και τουαλέτες για ΑΜΕΑ, εσωτερικό χώρο διαλείμματος, εγκαταστάσεις πυρόσβεσης, κλιματισμού και θέρμανσης, κ.α.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.