Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Απεργιακό δελτίο ΕΛΜΕ Κιλκίς

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 έγινε στο εργατικό κέντρο η πρώτη συνάντηση της ανοιχτής απεργιακής επιτροπής της ΕΛΜΕ. Οι δράσεις οι οποίες προγραμματίστηκαν είναι οι εξής:
- Την Τετάρτη 11/9, μετά τον αγιασμό, θα διαβαστεί σε όλα τα σχολεία η επιστολή της ΟΛΜΕ προς τους μαθητές και θα μοιραστεί φωτοτυπημένη, όπως και η επιστολή της ΟΛΜΕ προς τους γονείς. Ορίστηκαν οι σύνδεσμοι οι οποίοι θα φροντίσουν για αυτά σε κάθε σχολείο.

- Μέχρι την Παρασκευή 13/9 θα υπάρξει επικοινωνία με τα Δ.Σ. των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων για μια πρώτη συζήτηση ενόψει της απεργίας, με σκοπό να οργανωθεί συνάντηση με όλους τους γονείς της πρώτες μέρες της απεργίας (πιθανόν την Τρίτη 17/9).

- Την Πέμπτη 12/9 θα επιχειρηθεί συνάντηση με τα Δ.Σ. άλλων σωματείων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα για το συντονισμό της δράσης μας.

- Θα δημιουργηθούν πανώ τόσα, ώστε να αναρτηθούν τη Δευτέρα 16/9 σε κάθε σχολείο. Είναι αναγκαία η συμβολή όλων των συλλόγων. Το σύνθημα που προτείνεται είναι το εξής: ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

- Τη Δευτέρα 16/9 όλοι και όλες οι απεργοί βρισκόμαστε στα σχολεία μας, παρακινώντας ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους να απεργήσουν. Στις 10 το πρωί συναντιόμαστε στο 1ο Γυμνάσιο, χωριζόμαστε σε ομάδες και μοιραζόμαστε σε όλα τα σχολεία της πόλης για τη στήριξη της απεργίας.

- Τη Δευτέρα 16/9 στις 11.30 καλούμε σε συγκέντρωση στην πλατεία Ειρήνης, όπου θα υπάρχει και μικροφωνική ώστε να κοινοποιήσουμε τον αγώνα μας στους πολίτες του Κιλκίς.

- Επόμενη συνάντηση της απεργιακής επιτροπής: μετά την ολοκλήρωση της απεργιακής συγκέντρωσης της 1ης ημέρας της απεργίας.

Θυμίζουμε ότι η απεργιακή επιτροπή είναι ανοιχτή σε όλους τους συναδέλφους. Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν είναι απαραίτητη. Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας όλων μας και κανένας δεν μπορεί να τον οργανώσει για μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.