Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Δραστηριότητες Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Έναρξη εγγραφών και λειτουργία γραφείων Λ.Ε.Κ.
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου τα γραφεία του Λ.Ε.Κ. άνοιξαν για τη νέα σεζόν 2013 – 2014 και λειτουργούν κανονικά καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή) 6-8 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες (παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λ.Ε.Κ. (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) στο τηλ: 2341027684.

Αλλαγή e-mail Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς όπως επίσης και το αντίστοιχο e-mail δε λειτουργεί πλέον. Οπότε όσοι θέλετε να απευθυνθείτε στο Λ.Ε.Κ. μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, παρακαλούμε πολύ να σημειώσετε το νέο μας e-mail: lykeioellkilkis@gmail.com.

Εμποροπανήγυρη 2013Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς για ακόμη μία χρονιά στήριξε τις εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς με την συμμετοχή του στην «Ημέρα Παράδοσης» την Παρασκευή 6/09/2013. Τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, χαρίζοντας το χαμόγελό τους σε όλο τον κόσμο και έτσι ξεκίνησε η χρονιά με χορό και τραγούδια. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά και τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό.

Λαχειοφόρος χορευτών Λυκείου Ελληνίδων
Χθες Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19.00 στα γραφεία του Λ.Ε.Κ. (Μητροπόλεως 11) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου παρουσία των κυριών του Δ.Σ. που είχε κυκλοφορήσει με πρωτοβουλία των χορευτών του τμήματος των παραστάσεων. Τα λαχεία που κερδίζουν είναι τα εξής:

- 1ος λαχνός: Καταψύκτης – No 1414 κ. Ορμανίδης Συμεών

- 2ος λαχνός: Ποδήλατο – No 1384 κ. Βινιάδης Γεώργιος

- 3ος λαχνός: Ετήσια συνδρομή στα τμήματα στίβου ή ποδηλασίας του Α.Σ. Αίας Κιλκίς - No 1394 κ. Νικολαϊδης Γεώργιος

v 4ος λαχνός: Tablet - No 1462 κ. Ανθρακίδης Θέμης


Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς από τη γραμματεία του Λ.Ε.Κ. Συγχαρητήρια στους τυχερούς της κλήρωσης και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια αυτή τον χορευτών καθώς επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καταστήματα: ELECTRONET Καρέλης, το κατάστημα Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ και τον Αθλητικό Σύλλογο Κιλκίς ΑΙΑΣ για την προσφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.