Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Παρέμβαση Νέων ΣΥΡΙΖΑ - Αγαθοπούλου στα κρατητήρια Λιμενικού Ηγουμενίτσας

Η βουλευτής Κιλκίς Ε. Αγαθοπούλου συμμετείχε στην παρέμβαση που έκανε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στα κρατητήρια του Λιμενικού στην Ηγουμενίτσα, όπου κρατούνται μετανάστες. Η βουλευτής επισκέφθηκε το εσωτερικό των κρατητηρίων και διαπίστωσε τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν. Τις συνθήκες αυτές περιέγραψε στους νέους και στις νέες του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα κρατητήρια. 

 Σε ένα χώρο που μπορεί να στεγάσει μόλις 20 άτομα στοιβάζονται υπερτριπλάσιοι με αποτέλεσμα για κάθε κρατούμενο να αντιστοιχούν μόλις 0,25 μέτρα (κατά δήλωση των ίδιων των λιμενικών), πράγμα που σημαίνει ότι πρακτικά δεν μπορούν ούτε να ξαπλώσουν για να ξεκουραστούν ή να κοιμηθούν ανθρώπινα. «Εξυπηρετούνται» με χημικές τουαλέτες, ενώ πλένονται με λάστιχο που τους περνούν, πάνω από τα συρματοπλέγματα, οι λιμενικοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.