Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική παρουσία με την Εθνική για τον βετεράνο του ΓΑΣΚ, Κώστα Χαμουρούδη

Μια καλοκαιρινή αγωνιστική περίοδο γεμάτη από μετάλλια και διακρίσεις κατέγραψε και φέτος ο διεθνής βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης, ολοκληρώνοντας με πλέον επιτυχημένο τρόπο την προετοιμασία για το σημαντικό αθλητικό γεγονός της χρονιάς που είναι το Βαλκανικό πρωτάθλημα των βετεράνων.
Πλέον, ο Κιλκισιώτης πρωταθλητής, που συνεχίζει να προπονείται στην Αλεξανδρούπολη, όπου διαμένει μόνιμα τον τελευταίο χρόνο, με πρόγραμμα του προπονητή του ΓΑΣΚ Κώστα Μηναρετζή, θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική μας ομάδα στο 23ο Βαλκανικό πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών Στίβου, που θα διεξαχθεί φέτος στην πρωτεύουσα της Κροατίας το Ζάγκρεμπ από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου.


Ο Χαμουρούδης έχει δηλωθεί για να αγωνιστεί στον ακοντισμό, το άλμα σε μήκος, το άλμα σε ύψος και στα 100 μ με εμπόδια , έχοντας φιλοδοξία αλλά και δυνατότητες να φθάσει και φέτος στην κατάκτηση μεταλλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.