Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

«Βλέποντας να βγαίνει στο σφυρί το μοναδικό τους σπίτι, θα αρπάξουν τις καραμπίνες» λέει η Βούλτεψη

Προειδοποιεί για εμφύλιο πόλεμο η Σοφία Βούλτεψη σε περίπτωση που εγκριθεί η απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Η βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε πως «δεν υπάρχει αμφιβολία πως όποιοι βρεθούν σε απόγνωση, βλέποντας να βγαίνει στο σφυρί το μοναδικό τους σπίτι, θα αρπάξουν τις καραμπίνες».
Ειδικότερα, η κ. Βούλτεψη, επισημαίνει πως το θέμα των πλειστηριασμών, δεν είναι οικονομικό, αλλά εθνικό και υποστηρίζει σε άρθρο της στην Ελεύθερη Ζώνη ότι η άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, θα φέρει τον κίνδυνο ακόμα και να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα. χαρακτηριστικά αναφέρει «δεν υπάρχει αμφιβολία πως όποιοι βρεθούν σε απόγνωση, βλέποντας να βγαίνει στο σφυρί το μοναδικό τους σπίτι, θα αρπάξουν τις καραμπίνες».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, επισημαίνει πως είναι προτιμότερο να καταρρεύσει η αγορά ακινήτων, «εκτός και αν οι “εγκέφαλοι” περί τα οικονομικά μπουν στον κόπο να σκεφθούν κάτι καλύτερο», ενώ αναφέρεται και στα μέτρα που πήρε το 2004 η κυβέρνηση Καραμανλή για τις ρυθμίσεις των δανείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου