Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Τέταρτη συνεχής νίκη για τον Κιλκισιακό

Ανεβάζει στροφές ο Κιλκισιακός όσο πλησιάζει η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, και αυτό το απέδειξε και στο Παλιό Αγιονέρι όπου επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Νέου Αγιονερίου στο έβδομο φιλικό παιχνίδι που έδωσε.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Εθνικός ήταν καλύτερος, και μάλιστα στο 11' ο Περπερίδης απέκρουσε πέναλτι του Χασάνογλου. Από εκεί και μετά όμως ο Κιλκισιακός ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης, και αφού έχασε και αυτός πέναλτι με τον Μάντζιο, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Γκορτζή, άνοιξε το σκορ στο 48' με τον Μπελίτσα, ενώ είχε και άλλες δυο καλές στιγμές για να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Εθνικός κέρδισε εκ νέου πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Μήτσικας για το 1-1. Τελικά την νίκη στον Κιλκισιακό έδωσε στο 71' ο Παναγιώτης Μωυσίδης με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή.

Για το Νέο Αγιονέρι ξεκίνησαν οι Γκορτζής, Πολιανίδης, Χαραλαμπίδης, Πανανός, Κοντσίδης, Χασάνογλου, Πεχλιβάνης, Μήτσικας, Παλιάτσος, Μακρής και Χαιρόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μήνου, Αβραμίδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Αναστασιάδης, Σπάσιτς, Σολεϊμοζίδης, Ζενέλ και Σταθώρης.

Για τον Κιλκισιακό ξεκίνησαν οι Περπερίδης, Καρατζιάς, Κωνσταντινίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Αμανατίδης, Σαβελίδης, Ασημακίδης, Αϊβαζίδης και δοκιμάστηκαν και τα αδέρφια Άφο από το Μπενίν. Αγωνίστηκαν και οι Τζεβελέκης, Καρυπίδης, Ηλιάδης, Σαββίδης, Μπελίτσας, Μωυσίδης, Κυρίου, Σερταρίδης, Βασιλειάδης και Τριανταφυλλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου