Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ικανοποίηση ΣΕΒΕ για αντιβροχική προστασία καλλιεργειών αμπέλου

Την ικανοποίησή του για την, μετά από σχετικό αίτημα, ένταξη της καλλιέργειας της αμπέλου στις επιχορηγούμενες για το 2013 καλλιέργειες για προστασία από βροχόπτωση, σύμφωνα με την πρόσφατη σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΑ, εκφράζει με σημερινή επιστολή του στον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).
Στην επιστολή ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Δημήτρης Λακασάς τονίζει ότι το μέτρο αυτό είναι θετικό για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και συγκεκριμένα:

- για τον ΕΛΓΑ καθώς συνεπάγεται μεγάλη εξοικονόμηση των πόρων του

- για τους εξαγωγείς του κλάδου καθώς θα μπορούν πλέον με ασφάλεια να προγραμματίζουν την παραγωγή και αντίστοιχα την παράδοση των προϊόντων τους στις ξένες αγορές σύμφωνα με τις αυστηρές απαιτήσεις των πελατών τους

- για τους αγρότες καθώς θα αυξήσει το εισόδημά τους

- για την ίδια την παραγωγή της αμπέλου καθώς θα βελτιώσει την ποιότητά της και συνακόλουθα την ανταγωνιστικότητά της διεθνώς.

Κλείνοντας ο κ. Λακασάς εκφράζει την επιθυμία για μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου και του ΣΕΒΕ με πρακτικά αποτελέσματα προς όφελος του αγροτικού κλάδου και της εξωστρέφειάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.