Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Κάλεσμα για προετοιμασία κινητοποιήσεων από την Εκτελεστική Γραμματεία Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

"Η ΔΕΘ του 2013, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6-7-8 Σεπτεμβρίου 2013, θα είναι ο μεγάλος «σταθμός» του συνεχιζόμενου αγώνα μας κατά των αλλεπάλληλων μνημονίων, πολυνομοσχεδίων, μεσοπρόθεσμων προγραμμάτων και μέτρων που ξηλώνουν τα τελευταία ίχνη κοινωνικών, συλλογικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και εγγυήσεων. Είναι ο μεγάλος «σταθμός» συνάντησης και κοινού αγώνα των εργαζομένων στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, των ανέργων, των συνταξιούχων, των νέων και γενικότερα των λαϊκών στρωμάτων που πλήττονται από την εφαρμοζόμενη, ακραία αντικοινωνική, νεοφιλελεύθερη πολιτική.

Σήμερα που τα προγράμματα «κινητικότητας-διαθεσιμότητας» βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, οι απολύσεις στο Δημόσιο Τομέα υλοποιούνται, οι δημόσιοι υπάλληλοι μετατρέπονται σε σύγχρονες «Ιφιγένειες» και δημιουργούνται νέες μικρές και μεγάλες πλατείες Κλαυθμώνος, σήμερα που το Κοινωνικό Κράτος και γενικότερα ο Δημόσιος Τομέας διαλύονται και καταρρέουν στο όνομα του «εξορθολογισμού» και η ελληνική Κοινωνία καλείται «να πληρώσει το λογαριασμό», εξαιτίας της εφαρμογής ενός προγράμματος άγριας περικοπής κοινωνικών δαπανών και ιδιωτικοποιήσεων σε τομείς Δημοσίων Υπηρεσιών που οφείλει να παρέχει το Κράτος, όλοι και όλες κατανοούμε την ανάγκη αυτός ο «σταθμός» να είναι ξεχωριστής δυναμικής και μαζικότητας, ανάλογης της επίθεσης που δεχόμαστε, να είναι ένας ενδιάμεσος «σταθμός», αλλά ταυτόχρονα και νέα αφετηρία για αγώνα με νέα ορμή, νέα ενότητα και νέα δυναμική, για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.

Πρέπει λοιπόν ι να προετοιμάσουμε , να οργανώσουμε και να κινητοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις που διαθέτουμε, με κορυφαία στιγμή των παρεμβάσεών μας τη Συγκέντρωση – Συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013, στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των αποφάσεων καλούμε τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κιλκίς και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων της ευθύνης μας, την Δευτέτα 5 Αυγούστου 2013 και ώρα 19.00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς σε συνεργασία και με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του Ιδιωτικού Τομέα να συντονίσουμε και οργανώσουμε τη δράση μας.

Ο «σταθμός» της φετινής ΔΕΘ πρέπει να δώσει

Νέα Ορμή, Νέα Ενότητα, Νέα Δυναμική


Για την πραγματοποίηση των άμεσων, αλλά και των μακροπρόθεσμων, στόχων μας, ενωμένοι και αποφασισμένοι οι εργαζόμενοι Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.