Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση βιομηχανίας EURIMAC Α.Ε.

Στη ΒΙΠΕ Κιλκίς, την 29 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00, συνήλθε στα γραφεία της εταιρείας, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου κ. ΣΤΑΥΡΟΥ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με την επωνυμία EURIMAC Α.Ε.,προς έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του Ιδρυτού και Επίτιμου Προέδρου αυτής ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ και Προέδρου της ΜΑΚΒΕΛ Α.Ε.. Παραβρέθηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. και ομόφωνα απεφάσισαν τα παρακάτω:
Α) Να μην λειτουργήσουν την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας οι εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εταιρείας.

Β) Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στην νεκρώσιμη ακολουθία.

Γ) Να διατεθεί το ποσό των € 10.000 σε ιδρύματα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου ο εκλιπών έζησε και δημιούργησε την εταιρεία αλλά και σε ιδρύματα στην περιοχή του Κιλκίς, όπου δραστηριοποιείται από δεκαπενταετίας η εταιρεία ζυμαρικών EURIMAC Α.Ε.

Τα ιδρύματα που θα γίνει η διάθεση του ποσού είναι:

1. Αγροτική Φωλιά Θεσσαλονίκης

2. Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών Στοργή Θεσσαλονίκης

3. Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης

4. Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

5. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Κιλκίς

Δ) Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τύπο της Θεσσαλονίκης, πόλη στην οποία ο εκλιπών προσέφερε τις υπηρεσίες του, από όσες θέσεις και αν κατείχε, είτε ως Πρόεδρος του ΣΒΒΕ είτε ως Πρόεδρος του ΕΒΕΘ, για πολλά χρόνια, καθώς και στον Τύπο του Κιλκίς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του, υιό του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.