Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Λογγινίδης, Σαββίδης και Κωνσταντινίδης στον Κιλκισιακό

Με γνώμονα την ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές που έχουν την θέληση να πρωταγωνιστήσουν στο ποδόσφαιρο ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει τις αποκτήσεις των Κωνσταντίνου Λογγινίδη, Τριαντάφυλλου Σαββίδη και Ευάγγελου Κωνσταντινίδη.
Ο Λογγινίδης είναι 21 ετών μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε την καριέρα του στη Νίκη Ευκαρπίας, ακολούθησε μια διετία στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου (2009-2011), ενώ τη ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε στη Δόξα Χέρσου. Πέρσι φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟ Κρηστώνης.

Ο Σαββίδης είναι 21 ετών, αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και έφτασε να παίζει μέχρι την ομάδα Κ20 του δικεφάλου. Την περίοδο 2011-2012 φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Κρανούλας έχοντας εννιά συμμετοχές στην Football League 2, ενώ πέρσι ήταν παίκτης του Αιγινιακού με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Football League, έχοντας επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες δύο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Κωνσταντινίδης είναι 17 ετών, κεντρικός επιθετικός, αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο στην Δόξα Χέρσου, και αποκτήθηκε από τον Κεραυνό Χωρυγίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.