Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Η «ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ» του Θωμά Κοροβίνη στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα - ανθολογία από την εποποιία του ρεμπέτικου και του λαϊκού τραγουδιού παρουσιάζεται σε μια μοναδική συναυλία στη Μονή Λαζαριστών την Τρίτη, 23 Ιουλίου.
Η «Όμορφη νύχτα» στην οδό Παπάφη υπήρξε από τη δεκαετία του ’80 ο «ναός» του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού στη Θεσσαλονίκη. Ο Θωμάς Κοροβίνης συγκέντρωσε τους μύθους της και τα τραγούδια της σε μια εξαιρετική δουλειά την οποία θα παρουσιάσει στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών μαζί με εξέχοντες μουσικούς της πόλης.

Ο αριστοτέχνης Γιώργος Χουλιάρας, η ψυχή του ιστορικού λαϊκού κέντρου "Όμορφη Νύχτα", στην κιθάρα και το μπαγλαμά, ο Παναγιώτης Κουτσούρας, από τα σπουδαιότερα έγχορδα, στο μπουζούκι, και ο δεξιοτέχνης Δημήτρης Μπαρτζώκας, στην κιθάρα, στήνουν ένα δυναμικό πάλκο, όπου αναβιώνουν την πρόσφατη δόξα του θεσσαλονικιώτικου ατμοσφαιρικού λαϊκού πάλκου διαμορφώνοντας παράλληλα μια νέα πρόταση ενορχήστρωσης.

Στην ορχήστρα συμμετέχει η μοναδική ερμηνεύτρια Λιζέτα Καλημέρη, μια φωνή πραγματικό κόσμημα του τραγουδιού μας.

Προλογίζει ο συγγραφέας και τραγουδοποιός Θωμάς Κοροβίνης.

Εισιτήρια: 5 ευρώ (γενική είσοδος)
Σημεία προπώλησης: Μονή Λαζαριστών, Εκδοτήρια ΚΟΘ (Αριστοτέλους)
Ώρα έναρξης: 21:30
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2013
Κολοκοτρώνη 21
564 30 Σταυρούπολη
Θεσσαλονίκη
Τ 2310 589.200
F 2310 651.099
Ε press@monilazariston.gr
www.monilazariston.gr
Facebook: Moni Lazariston Festival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.