Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Συνάντηση Δόκιμων Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας

Μέσα σε πολύ ζεστό, φιλικό και ευχάριστο κλίμα την Πέμπτη 27 Ιουνίου συναντήθηκαν οι δόκιμοι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας με τον εκπαιδευτή τους - Κοινωνικό Λειτουργό του τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης και την πρόεδρο του Δ.Σ. του τμήματος Ε.Ε.Σ. Κιλκίς σε εστιατόριο της πόλης μας. Η συγκέντρωση αυτή έγινε με αφορμή την ολοκλήρωση του θεωρητικού μέρους της εκπαίδευσής τους και λίγο πριν ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση. 

Τους ενημέρωσε για την πορεία του καθένα χωριστά, για την εξέλιξη τους στην πορεία των μαθημάτων και τον τρόπο επιλογής τους για τα πλαίσια πρακτικής τους άσκησης.

Με ευχές για ένα καλό καλοκαίρι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.