Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Αρμοδιότητες και πρόσωπα της Νομαρχιακής Πασόκ Κιλκίς

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 συγκλήθηκε το όργανο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς για να συγκροτήσει τις αρμοδιότητες ανά τομέα ευθύνης.
Στην συνέλευση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ παρευρέθησαν εκτός από το Γραμματέα Σ. Παπουλίδη, τα τακτικά μέλη, τα αναπληρωματικά καθώς και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ και γραμματέας τομέα ΕΒΕ Γιώργος Φραγγίδης, όπως και ο γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γ. Αντωνιάδης.
Η κατανομή των αρμοδιοτήτων έχει ως εξής:

1. Τομέας Πολιτικού Σχεδιασμού, Προγράμματος και Συνδικαλιστικού: Ρωμανίδης Γιώργος (υπεύθυνος), Ζαγγότης Ιωάννης και Κωνσταντινίδης Θεόφιλος

2. Τομέας Γυναικών, Εθελοντισμού, και Αλληλεγγύης: Παναγιωτίδου Ευθυμία (υπεύθυνη), Ευσταθιάδου Σούλα

3. Τομέας Οργανωτικού και Αυτοδιοίκησης: Ανθρακίδης Αιμ. Θεμιστοκλής (υπεύθυνος), Αριστείδου Κων/νος, Κωνσταντινίδης Θεόφιλος

4. Τομέας Αγροτικού, ΕΒΕ, Επιστημών και Επιχειρηματικότητας: Ευσταθιάδου Σούλα (υπεύθυνη)

5. Τομέας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαία: Μιχαηλίδου Ευγενία (υπεύθυνη), Αντωνιάδης Ιωάννης

6. Τομέας Παιδείας: Ζαγγότης Ιωάννης (υπεύθυνος), Ρωμανίδης Γιώργος

7. Τομέας Υγείας: Παναγιωτίδου Ευθυμία (υπεύθυνη)

8. Τομέας Επικοινωνίας ΜΜΕ και Κινητοποιήσεων: Περπερίδου Αναστασία (υπεύθυνη), Παπουλίδης Σταμάτης

Βιογραφικό Αναστασίας Περπερίδου Αναπληρώτριας Γραμματέως ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς:

Η Αναστασία Περπερίδου είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος και κατοικεί μόνιμα στην Αξιούπολη. Είναι παντρεμένη με τον Τάκη Περπερίδη παλαιό στέλεχος και συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ και έχει 3 κόρες.

Διετέλεσε Πρόεδρος, Γραμματέας και Ταμίας στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού, Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Αξιούπολης.

Είναι μέλος του Δ.Σ. Του Συλλόγου Γραμμάτων και Τεχνών της Αξιούπολης και μέλος της Λέσχης Αναγνωστών του Δήμου Παιονίας. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων του Νομού Κιλκίς. Είναι μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 1979.

Συμμετείχε ως σύνεδρος στα συνέδρια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Διετέλεσε Γραμματέας και αναπληρώτρια Γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ του Καποδιστριακού Δήμου Αξιούπολης και μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς. Σήμερα είναι αναπληρώτρια Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νομού Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.