Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

"Κερνάμε Ελλάδα" από τις κιλκισιώτικες επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Κιλκίς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σε πληροφορήσει ότι έχει αναλάβει την διοργάνωση του Φεστιβάλ ποιοτικών διατροφικών προϊόντων με τον τίτλο “ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ”. 

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί το τριήμερο 30,31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2013. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Βασικός συνεργάτης στην διοργάνωση είναι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Στο τριήμερο φεστιβάλ οι παραγωγοί και οι μεταποιητές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το προϊόν της δουλειάς τους τόσο στο κοινό όσο και σε δίκτυα πωλήσεων και προβολής. Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα επαφών με δίκτυα εξαγωγικού προσανατολισμού. Στόχος μας επιπλέον, να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις ώστε το τριήμερο αυτό να ρευστοποιήσουν ικανό αριθμό προϊόντων. Το “ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ” θα διεξαχθεί στα δυο Κλειστά Γυμναστήρια του Κιλκίς.

Πιστεύοντας ότι πρόκειται για μία σημαντική ευκαιρία προβολής και προώθησης ποιοτικών προϊόντων καλούμε παραγωγούς και μεταποιητές να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ με το συμβολικό ποσό των 70€ συν φ.π.α.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία μας το Επιμελητήριο και οι Υπηρεσίες του είναι στη διάθεση των υποψήφιων εκθετών

Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε την πρόθεση σας για συμμετοχή το αργότερο έως τη Δευτέρα 5/8/2013.


Δείτε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.