Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

"Ανακαλέστε κ. Βρούτση τις αισχρότητες που ξεστομίσατε"

Υπογράφει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς
"Οι δηλώσεις του βουλευτή και γ.γ. της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ.Βούτση ,ο οποίος αποκάλεσε όλους εμάς τους Έλληνες Αστυνομικούς με τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό "μπάτσους", ταυτίζοντας μας και εξομοιώνοντάς μας με τους "μπράβους", προκάλεσαν την γενική θυμηδία τόσο της αστυνομικής οικογένειας όσο και της πλειοψηφίας της κοινωνίας.

Είναι πραγματικά θλιβερό και δημιουργεί σκέψεις και πολλά ερωτηματικά ένας εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να καθυβρίζει ,να προσβάλλει και να απαξιώνει τον Έλληνα Αστυνομικό ο οποίος καθημερινά προασπίζεται το ύψιστο κοινωνικό αγαθό της δημόσιας ασφάλειας διακινδυνεύοντας την ίδια του την ζωή.

Στις απροκάλυπτα υποτιμητικές δηλώσεις του αμετροεπή βουλευτή , ξεκαθαρίζουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας και αποτελεί εξαιρετική τιμή για όλους εμάς που υπηρετούμε σε αυτό το Σώμα.

Δεν πρέπει να λησμονεί ο κ.Βούτσης ότι οι εποχές που ο Έλληνας Αστυνομικός βίωνε τον κοινωνικό αποκλεισμό και αντιμετωπιζόταν ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας από τους εκάστοτε εκπροσώπους του ελληνικού κοινοβουλίου πέρασαν ανεπιστρεπτί!!!!

'Ως Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κιλκίς ζητούμε ΑΜΕΣΑ από τον κ.Βούτση να ανακαλέσει δημόσια και χωρίς μισόλογα τις αισχρότητες που ξεστόμισε, αναγνωρίζοντας έστω και καθυστερημένα το φοβερό ατόπημα του και αποδίδοντας τον προσήκοντα σεβασμό στους χιλιάδες συναδέλφους μας και στις οικογένειες αυτών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.