Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Στα “ΔΙΙΑ 2013” συμμετείχε ο ΓΑΣ Κιλκίς - Ρεκόρ στα 300 εμπ η Ράδη, όριο η Κωνσταντινίδου

Στους αγώνες στίβου «ΔΙΙΑ 2013″ που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης το Σάββατο στο στάδιο της Κατερίνης, με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών από την ευρύτερη περιοχή συμμετείχε με ομάδα αθλητών του το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.
Οι δύο εμποδίστριες του συλλόγου ήταν αυτές που κατάφεραν να ξεχωρίσουν αφού σε μια κούρσα επιπέδου τελικού Πανελληνίου πρωταθλήματος στα 300 μ με εμπόδια, η Κατερίνα Ράδη τερμάτισε στην 4η θέση με επίδοση 49''33 (νέα ατομική επίδοση και νέο ρεκόρ συλλόγου) και η Ελένη Κωνσταντινίδου στην 5η θέση με 51''61 , επιτυγχάνοντας το όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο υπερβολικά ισχυρός αντίθετος άνεμος (-3.7 μ/δ) στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους δρομείς ταχύτητας του ΓΑΣΚ που αγωνίστηκαν στα 80 μ με αποτέλεσμα οι επιδόσεις τους να μην τους αντιπροσωπεύουν. Καλύτερος ο Δημήτρης Βαφειάδης με 10''35 και ακολούθησαν ο Παύλος Παπαδόπουλος με 10''62 και ο Παναγιώτης Μουτζουρίδης με 10''66.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4 Χ 60 μ των Παγκορασίδων Β' που με τις Τζέσσικα Γκιούση, Αναστασία Καλογιαννοπούλου, Χαρά Δανδούλη και Χρύσα Κεραμάρη σημείωσαν 35''95 και κατέκτησαν την 4η θέση στους αγώνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.