Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

«Ημέρα Αγάπης» για τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κιλκίς από το κομμωτήριο «Χάρης»

Την Δευτέρα 8 Απριλίου το κομμωτήριο «Χάρης» και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την «Ημέρα Αγάπης» για τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Το κομμωτήριο πρόσφερε δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας , προϊόντα περιποίησης ,και θεραπείες μαλλιών με μοναδικό σκοπό την οικονομική συνεισφορά των παρευρισκόμενων προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την κάλυψη κάποιων αναγκών των παιδιών του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ. Ήταν μια εκδήλωση Αγάπης όπου πολλοί φίλοι και συνεργάτες ήταν χορηγοί σ’ αυτή την ιδέα του Χάρη Παυλίδη που κατάφερε να υλοποιηθεί με τεράστια επιτυχία.

Μας έφερε όλους πιο κοντά για κοινό σκοπό όπου όλοι πήραμε, δώσαμε, μοιραστήκαμε νοιώσαμε σε μια εποχή κρίσης και απομόνωσης. Αυτή η εκδήλωση κατάφερε να μας ενώσει τα χέρια και σαν μια αλυσίδα κάναμε έναν κλοιό αγάπης.

Γίναμε μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά μας που μας ενέπνευσαν μας κινητοποίησαν να καταθέσουμε αποθέματα ψυχής και ανθρωπιάς.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια και ιδιαίτερα τον Χάρη Παυλίδη εμπνευστή και δημιουργό αυτής της γιορτής καθώς και τα κορίτσια του που αφιλοκερδώς πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους με μεγάλη χαρά και προθυμία .

Ευχόμαστε να υπάρξουν και άλλοι μιμητές αυτής της αξιόλογης προσπάθειας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.