Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

«Χαρούμενο Ταξίδι: Ο Γκιούλιβερ στη Χώρα των Γιγάντων»

Όλα ξεκίνησαν από τη μέρα που τα Αστέρια έλαβαν μήνυμα από τον Γκιούλιβερ με το οποίο ζητούσε τη βοήθειά τους, καθώς βρισκόταν εγκλωβισμένος στη Χώρα των Γιγάντων. Τα Αστέρια δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να πάνε να τον συναντήσουν και μαζί να οργανώσουν ένα σχέδιο απόδρασης από τη Χώρα των Γιγάντων…..
Ψαράδες, μανάβηδες, αρτοποιοί, ξυλοκόποι και γεωργοί, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφτιαξαν τα πρώτα χρήσιμα για το σκοπό τους εφόδια, εξερεύνησαν τη Χώρα, έμαθαν για τους Γίγαντες και τις συνήθειές τους, αλλά και έψαχναν ταυτόχρονα τρόπους διαφυγής από τη Χώρα.

Μετά από δυο μέρες γεμάτες περιπέτειες, παιχνίδια, εργαστήρια, τραγούδια, πολλά γέλια, δοκιμασίες, νόστιμες λιχουδιές και νέες φιλίες κατάφεραν και έμαθαν το μαγικό ξόρκι και ανακάλυψαν το γιγάντιο κλειδί που ανοίγει την πόρτα!!

Στο τέλος, οι Γίγαντες αποφάσισαν να τους επιτρέψουν να φύγουν και ως φίλοι πια διασκέδασαν και ευχαρίστησαν τα Αστέρια για τις όμορφες στιγμές που περάσανε μαζί, ενώ τα Αστέρια αποχαιρέτησαν με συγκίνηση τον Γκιούλιβερ και τους Γίγαντες κι έδωσαν υπόσχεση να ξαναβρεθούν του χρόνου, για να κάνουν παρέα άλλο ένα Χαρούμενο Ταξίδι, σε κάποιον άλλο παραμυθένιο κόσμο…!!

Αυτά έγιναν στη Χώρα των Γιγάντων, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, από 31/5 έως 2/6/2013, όπου εκεί βρέθηκαν τα 22 Αστέρια από τους Γαλαξίες Κιλκίς, Θεσσαλονίκης, Βέροιας και Νάουσας με τα Στελέχη από τους αντίστοιχους Γαλαξίες.

Το Αρχηγείο του Γαλαξία Κιλκίς επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά το Τοπικό Συμβούλιο για την οικονομική και ηθική υποστήριξη, καθώς και τους γονείς των Αστεριών για τις ευγενικές τους προσφορές και εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.