Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Γάλλος νεαρός που εξαφανίστηκε στη Γαλλία εντοπίστηκε στην Κομοτηνή

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τις ελληνικές και γαλλικές αστυνομικές αρχές βοήθησε έναν 17χρονο έφηβο να φτάσει με ασφάλεια στην οικογένεια του. 
Ο Οργανισμός προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τη φιλοξενία του νεαρού εξαφανισθέντα γαλλικής υπηκοότητας κατόπιν σχετικού αιτήματος από το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας της Κομοτηνής, κ. Ζιώγα, στις 18 Μαΐου 2013.
Για την εξαφάνιση του Γάλλου εφήβου, η οποία είχε δηλωθεί 2 μέρες νωρίτερα στις γαλλικές αστυνομικές αρχές, ενημερώθηκε το τμήμα SIRENE σε Ελλάδα και Γαλλία, καθώς και ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Κομοτηνής.

Παράλληλα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τον εντοπισμό του νεαρού Γάλλου υπηκόου ενημέρωσε την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 στη Γαλλία, όπως και την οργάνωση προστασίας των παιδιών «LA MOUETTE», μεριμνώντας με απόλυτη υπευθυνότητα και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και τις γαλλικές αρχές για την ασφαλή διαμονή του 17χρονου μέχρι την άφιξη των γονέων του στη Θεσσαλονίκη. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Αστυνομία, το Προξενείο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη, την Αντιεισαγγελία Πρωτοδικών Κομοτηνής και τους εθελοντές για την άμεση κινητοποίησή τους, όπως και όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες, οι οποίοι συνέβαλαν στον εντοπισμό του νεαρού. Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας όλων καταφέραμε να εξασφαλίσουμε για ένα ακόμα παιδί που εξαφανίστηκε την ασφαλή επιστροφή του στην οικογένεια του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει το συντονισμό για το «Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και υπό Εκμετάλλευση Παιδιά» και τη λειτουργία της 116000 Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα εξαφανισμένα παιδιά στην Ελλάδα. Επίσης, με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή βοήθειας σε παιδιά, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, έχει ως θεμελιώδη αρχή τις διεθνείς συνεργασίες με Οργανώσεις, Κυβερνητικές ή μη-Κυβερνητικές, με παρεμφερείς στόχους και αξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.