Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

«Δεν θα πάρει κανείς τίποτα!» μας λέει ο Ραπτόπουλος

"Το σωματείο μας καταγγέλλει την εργοδοσία της εταιρείας EXPRESS SERVICE, η οποία έχει δέκα μήνες απλήρωτο το προσωπικό της, ασκεί τεράστια τρομοκρατία στους εργαζόμενους και μάλιστα τις επόμενες μέρες πηγαίνει σε υπογραφή νέας επιχειρησιακής σύμβασης με 30% μείωση στους μισθούς. Τονίζουμε ότι το επιχειρησιακό σωματείο έχει σοβαρές ευθύνες και λειτουργεί στη πράξη σαν εχθρός των εργαζομένων και σύμμαχος της εργοδοσίας . Σε αυτή του τη προδοτική στάση το επιχειρησιακό – εργοδοτικό σωματείο έχει τη στήριξη της ξεπουλημένης συμβιβασμένης πλειοψηφίας του ΕΚΘ.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία είναι από τους μεγαλύτερους οφειλέτες στο ΙΚΑ και πως δια του στόματος του ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Ραπτόπουλου έχει ειπωθεί πως «δεν θα πάρει κανείς τίποτα!». Καλούμε τους εργαζόμενους να υψώσουν το ανάστημα τους. Να σπάσουν τον φόβο, να γκρεμίσουν τα σχέδια της εργοδοσίας οργανωμένα. Να μη δεχθούν το σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα και να μην υπογράψουν την νέα σύμβαση ταφόπλακα στη ζωή τους, να γραφτούν μαζικά στο κλαδικό – ταξικό συνδικάτο."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.