Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Τι λέει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για τα βιολογικά;

Υπογράφουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Κιλκίς 
"Πληροφορούμαστε από δημοσίευμα στις "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ότι την ερχόμενη Κυριακή θα βρίσκεται στο Κιλκίς ενδεχομένως ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κος Τσαυτάρης μαζί με τον κο Βενιζέλο.

Όσοι έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον κο Υπουργό ας τον ρωτήσουν (μεταξύ άλλων σημαντικών που απασχολούν τους αγρότες): τι γίνεται με εκείνο το πρόγραμμα των βιολογικών; Θα βγάλει οριστικά αποτελέσματα το Υπουργείο και πότε; Υλοποιήθηκαν αυτά που έλεγε στον Τομεάρχη Αγροτικού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κο Κ. Γιοβανόπουλο σε Ερώτησή του στη Βουλή; http://youtu.be/XBJZneg7pzg 


Ολοκληρώνεται ήδη το 2ο από τα πέντε έτη του προγράμματος χωρίς να ξέρουν οι αιτούντες αν συμμετέχουν επίσημα στο Πρόγραμμα! Και στο Ν. Κιλκίς είναι περισσότεροι από 800 (οι οποίοι καλούνται να τηρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής: διαφορετικό τρόπο καλλιέργειας, μικρότερες ποσότητες παραγωγής, κόστος πιστοποίησης, κλπ)!. 

Υπάρχει κάποια σκοπιμότητα από το Υπουργείο ή απλά αναδιοργανωσιά;
Πάντως αν πάει για ρεκόρ Γκίνες στην καθυστέρηση έκδοσης αποτελεσμάτων ...πρέπει να το έχει καταρρίψει, δεν χρειάζεται να περιμένει άλλο ...θα καταστραφούν οι αγρότες και το Πρόγραμμα."

2 σχόλια:

  1. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί , μήπως στους άλλους που κάναν την αντισυγκέντρωση έριξες καμία , κουνήθηκες καθόλου? Ρε μπας και δεν ήσουν καν εκεί, κουταλιανέ ?χαχαχα!

      Διαγραφή