Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

"Ήρθε στο Κιλκίς ο Βενιζέλος, αλλά δεν ακούσαμε τίποτε"

Υπογράφουν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες Κιλκίς"
"Με μια τυπική επίσκεψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Υπουργού του Αγροτικής Ανάπτυξης κου Τσαυτάρη, ολοκληρώθηκε η "υποχρέωση" του κου Βενιζέλου για παρουσία του στο Ν. Κιλκίς.
Περιγραφές "παρατηρητή", αοριστολογίες κι ευχολόγια θα χαρακτηρίζαμε τα όσα ακούστηκαν από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για την "εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική".

Θα χαιρόμασταν ειλικρινά να διαψευστούμε για όσα είχαμε προαναγγείλει για την επίσκεψή τους, δυστυχώς όμως:

Δεν ακούσαμε τίποτε για την έκδοση αποτελεσμάτων στο Πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας που βρίσκεται στον 2ο χρόνο υλοποίησης χωρίς να έχουν εκδοθεί οριστικά αποτελέσματα για τους αγρότες που συμμετέχουν! (που ενδιαφέρει 800 περίπου Κιλκισιώτες και χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα).

Δεν ακούσαμε τίποτε για την μείωση του κόστους των εφοδίων των αγροτών που τα διπλοπληρώνουν σε σχέση με συναδέλφους τους της Ε.Ε.

Δεν ακούσαμε τίποτε για τους "σπασμένους κρίκους" στην οικονομική αλυσίδα του γάλακτος που αφήνουν στο κενό κτηνοτρόφους και βιομηχανίες.

Δεν ακούσαμε για τόσα και τόσα, απλά αλλά σημαντικότατα ζητήματα που αφορούν έναν πυλώνα της χώρας, την αγροτική οικονομία..

Ποιος περιμένουν να μας πει για όλα αυτά; Ποιος θα τα υλοποιήσει; Όλα είναι στόχοι που χρειάζονται απλά απόφαση υλοποίησης και δεν έχουν κόστος οικονομικό.

Είναι προφανές...Το ΠΑΣΟΚ έχει δυο Υπουργούς στην σημερινή κυβέρνηση σε κρίσιμα για το Κιλκίς Υπουργεία: Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.
Φαίνεται τελικά πως δεν ενδιαφέρεται για βιολογική γεωργία, κτηνοτροφία, αγροτική ανάπτυξη (μέσω του πρώτου), αλλά για σεληνιακά τοπία μεταλλείων κι ερήμωση του Κιλκίς (μέσω του δευτέρου).

Στο Κιλκίς ήρθε μάλλον ο κος Βενιζέλος για να διαπιστώσει απλά πόσους λίγους οπαδούς κινδυνεύει να χάσει με τις επιλογές του στα παραπάνω, δεν πήρε το μήνυμα των λίγων συμπολιτών μας που προσπάθησαν να του το δώσουν με τις τοποθετήσεις τους στην κομματική τους συνάντηση..."

14 σχόλια:

  1. Hρθε στο Κιλκις ο Τουρκογλου(βενιζελακος) και οι ελευθεροι σκοπευτες τι εκαναν;μ.......ντουσαν;που θα ξαναβρεθει τετοια ευκαιρια ρεεεεεεεεεεεεεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eiste megala blimata telika re anexartitoi ellines!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς ήσασταν εκεί και μάθατε τι είπε ο άνθρωπος?
    Είστε μεγάλοι χάνοι τελικά Αν.Ελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή ρε παιδιά των ΑΝ.ΕΛ. δεν έχετε ούτε το στοιχειώδες τακτ να περιμένετε να βγάλει δελτίο τύπου το ΠΑΣΟΚ να πει τι έγινε και μετά να απαντήσετε πάνω σε αυτά!
    Εκεί ήσασταν και ξέρετε τι είπαν?
    Αυτά ειναι ασχετοσύνη ρε παιδιά δεν υπάρχει κάποιος να σας υποδείξει τους στοιχειώδεις κανόνες πολιτικής ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ εσύ ανώνυμα 10:09 είσαι κορυφαίο !
    Αυτοί έχουνε τα μπολς και φύγανε παραπέρα και κάνανε το αντάρτικό τους - εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΒΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΠΑΝΗ?
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

      Διαγραφή
  6. Οντως, απαντησεις σε ζωτικης σημασιας ζητημστα δεν υπηρξαν. Μια απο τα ιδια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όταν θα έρθει ο καμμένος στο κιλκίς ρωτήστε τον τί σας ψεκάζει κ έκανε πολιτικούς τον σαμπάνη κ τους λοιπούς τραγελαφικούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ. βγήκε πολύ αργότερα από τις δημοσιεύσεις πληροφοριών σε τοπικά blog αλλά και την δημοσίευση του αναλυτικού Δελτίου Τύπου του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Είναι φανερό από την ώρα των δημοσιεύσεων.
    Τέλος πάντων αν κάποιος άκουσε τίποτε από την επίσκεψη που δεν καταγραφηκε ...ας το πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξαναρωτησα και απαντηση δεν δινει κανεις .το ματσκο τι ειναι?

      Διαγραφή
    2. Ο Μάτσκος είναι ένας γραφικός σχολιαστής των ΑΝ.ΕΛ που απασχολεί συνεχω΄ς την κοινή γνώμη με τις πορδές του

      Διαγραφή
    3. πρέπει να μύρισες πολλές για να τον ξεχωριζεις!

      Διαγραφή
  10. ξερει να αλλαζει τις λαμπες απο τα τρακτερ και να διορθωνει την κορνα απο τα ζετορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.