Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Τιμώντας τη μνήμη του Μιχάλη Λαλούμη ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στα 24α «ΟΛΥΜΠΙΑ»

Με τη συμμετοχή περίπου 450 αθλητών και αθλητριών των κατηγοριών Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β' και Μίνι από την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία τα 24α ΟΛΥΜΠΙΑ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΛΟΥΜΗΣ 2013, με διοργανωτή τον ΓΑΣ Ενιπέα Λιτόχωρου.
Οι αγώνες αυτοί αποτελούν πλέον θεσμό για την περιοχή και γίνονται στη μνήμη του πρώην Προέδρου του Ενιπέα, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου, Μιχάλη Λαλούμη.

Τις σημαντικότερες από πλευράς επίδοσης διακρίσεις , από τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς που πήραν μέρος στους αγώνες, πέτυχαν η Σωτηρία Καζαντζίδου με βολή στα 35,76 μ στον ακοντισμό Παγκορασίδων Α' , μια επίδοση που της έδωσε το αργυρό μετάλλιο και την πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της, και η δεκατριάχρονη βαδίστρια Ελένη Φωτιάδου που με επίδοση 16'29''4 στα 3000 μ βάδην πήρε και αυτή τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα της. Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ η Φωτιάδου έχει ξεπεράσει κατά πολύ το όριο πρόκρισης του ΣΕΓΑΣ στα 3000 μ βάδην , εντούτοις δε θα μπορέσει να αγωνιστεί σ' αυτό λόγω ηλικίας (δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε μικρότερους ηλικιακά αθλητές!)

Τρία χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο ΓΑΣ Κιλκίς στην κατηγορία των Μίνι. Στην παρέα των “άχαστων” φέτος Φανής Αβράμογλου , πρώτη με διαφορά στα 600 μ με 1'56''00, και Αλέξανδρου Αλερού , πρώτος με άνεση στα 50μ με 7''19, ήρθε να προστεθεί και η οκτάχρονη Βασιλική Καραμανίδου που ήταν πρώτη στα 40 μ Σούπερ-Μίνι με 6''98.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ωστόσο και οι υπόλοιποι αθλητές του ΓΑΣΚ που αγωνίστηκαν στα “Ολύμπια” . Ο Δημήτρης Καραμανίδης σημείωσε 3'38''6 στα 1000 μ ΠΠ-Β, στα 60 μ ΠΚ-Β η Αναστασία Καλογιαννοπούλου έκανε 9''10, η Άννα Ισχνοπούλου 9''19 και η Αναστασία Ισχνοπούλου 9''44 , στη σφαιροβολία η Κατερίνα Φωτιάδου έριξε 7,22 μ και η Δέσποινα Χαλκίδου 5,25 και τέλος στο μήκος η Νικολέττα Παιταρίδου σημείωσε 3,70 μ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.