Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Αγαθοπούλου: "Πλήγμα για το ν. Κιλκίς η μεταφορά της Εφορίας Κιλκίς στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης"

"Μπορεί να γιορτάσαμε την Ανάσταση, δυστυχώς όμως τα πάθη του λαού συνεχίζονται. Η επικείμενη μεταφορά του δικαστικού και του ελεγκτικού τμήματος της ΔΟΥ Κιλκίς στη ΔΟΥ Αμπελοκήπων, αποτελεί την απαρχή της συρρίκνωσης και τελικά της κατάργησης της Εφορίας Κιλκίς. 
Όσο και να θέλει κανείς να δει με καλό μάτι κάποιες συγχωνεύσεις υπηρεσιών που συντείνουν στο χτύπημα της γραφειοκρατίας, δεν μπορεί να αποδώσει καλές προθέσεις στην κυβέρνηση στην περίπτωση του Κιλκίς. 

Ο Νομός μας είναι γεωγραφικά και διοικητικά διασπασμένος σε 2 χωρικές ενότητες (Κιλκίς και Παιονία) και χρειάζεται την αντίστοιχη υποστήριξη δομών και υπηρεσιών. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάνει η κυβέρνηση, που συγχωνεύει υπηρεσίες στις δύο αυτές περιοχές, ενώ τώρα προχωράει και στην κατάργηση άλλων, δια της συγχώνευσης με αντίστοιχες της Θεσσαλονίκης. 

Η υπάκουη στην τρόικα κυβέρνηση, λειτουργεί με μοναδικό στόχο να βγουν οι αριθμοί για τις απολύσεις, με αποτέλεσμα το ακριτικό Κιλκίς να συνεχίζει να δέχεται τα πλήγματα αυτών των πολιτικών που το μόνο σίγουρο είναι ότι αντίκεινται σε οποιαδήποτε τοπική ανάπτυξη.

Αυτή είναι η επίσημη απάντηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης στην αγωνιώδη επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς. Αντί να σκύψει πάνω στα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που κυριολεκτικά ψυχορραγούν, καταργεί και συγχωνεύει υπηρεσίες που θα έπρεπε να τους εξυπηρετούν. 

Αντί να προσπαθεί να βρει λύση για τις στρατιές των ανέργων που οι πολιτικές τους δημιούργησαν, προωθεί τη δημιουργία καινούριας στρατιάς ανέργων από το δημόσιο τομέα και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα."

5 σχόλια:

  1. Άσε μας πάλι με την ξύλινη γλώσσα σου μας έχει ζαλίσει ο πατέρας σου με τις συνεχής ανακοινώσεις στον τύπο που γράφει και συ μετά υπογράφεις από κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κολωνεις χαραλαμπιδη να γραψεις αυτα που σε εγραψα για την τηλεκατευθηνομενη αγαθοπουλου ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας έχεις ζαλίσει με την αγαθοπούλου φίλε χαραλαμπίδη πήγες στο σύριζα τώρα?
    Από αφεντουλιδικός έγινες άνθρωπος του τσίπρα και του λαζαρίδη.
    Αφού βλακείες γράφει το κοριτσάκι πως είναι δυνατόν να την βγάζεις συνέχεια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα χρυσοστομε γιατι τα λεω και δεν τα γραφει και παραφερομαι

      Διαγραφή
  4. Μόνο που το ''κοριτσάκι'' όπως το λέτε έχει όνομα κι εσείς ανώνυμα,λέτε ότι θέλετε,δεν είναι και τόσο αντρικό νομίζω και να είστε σίγουροι που έχω ΔΙΑφορετικές ΑΝΤΙλήψεις με την Ειρήνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.