Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Εκδήλωση ΚΚΕ στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς

Πολιτική εκδήλωση διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ την Πέμπτη 9 Μάη στις 19.30 με ομιλητή τον σ. Αθανασιάδη Θόδωρο, γραμματέα της Τ.Ε. Κιλκίς, στη πλατεία Ειρήνης Κιλκίς με αφορμή τη συμπλήρωση 68 χρόνων από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη.

8 σχόλια:

  1. Σωπατε ρε,Μεγαλη Αντιφασιστικη Νικη...Οταν η Γερμανια και η Σ.Ενωση υπεγραφαν συμφωνο ΦΙΛΙΑΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ τι ελεγε το κκε;Οταν ο Σταλιν(ο γνωστος πατερουλης)εφοδιαζε με καυσιμα,μεταλλα και τροφιμα την Γερμανια τι ελεγε το κκε;oταν η ΠΡΑΒΔΑ επικροτουσε την Γερμανικη επιθεση εναντιον της Γαλλιας τι ελεγε το κκε;oταν η Γερμανια εισεβαλε στη ν Πολωνια και μετα απο δυο εβδομαδες(βασει του προαναφερθεντος συμφωνου)εισεβαλε και η μαμα Σ.Ενωση που ηταν το κκε;Οταν η μαμα Σ.Ενωση των 200+ εκατομμυριων εισεβαλε στην μικρη και ανυπερασπιστη(του 1,5 εκατ/ριου) που ηταν το κκε;Mια ζωη τυχοδιωκτες και προδοτες.Μηπως ξεχασατε πως τον εγκληματια αρχηγο του κκε(Ζαχαριαδη) τον εβγαλαν απο τις φυλακες οι Γερμανοι;Ατελειωτη η προδοσια του κκε,απλως βρισκετε κατι προβατα και τα κανετε πλυση εγκεφαλου.Ακους εκει...μεγαλη αντιφασιστικη νικη,σιγα μην μας παρουν τα δακρυα.Και μια συμβουλη:Μαζεψτε και μερικους πακιστανους "μεταναστες",ετσι για να φανειτε πολλοι...πλακα εχετε τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την μικρη και ανυπερασπιστη Φινλανδια(ξεχασα να το γραψω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Μέρες που είναι, το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ φίλε, είναι καλή φώτιση. Και πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και φαρμακωθείς!

      Διαγραφή
  3. Τί εννοείς μέρες που είναι? Από πότε έχετε θρησκεία και πιστεύετε στο "όπιο του λαού"???

    Μιά χαρά τα λέει ο φίλος μας, ιστορικές αλήθειες είναι όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσει που όσοι εναντιώνονται στο ΚΚΕ, υιοθετούν όλη τη ναζιστική προπαγάνδα του Γκαίμπελς, που μετά την πήρε ο Τσώρτιλ (ο έτερος φονιάς της ιστορίας μετά τον Χίτλερ) και την έκανε σημαία του. Καλό κατήφορο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειμαι ο 5.46 λιγα εγραψα,αλλα οσα και να γραψω δεν θα τα αποδεχτειτε γιατι εχετε σουβα στον εγκεφαλο.Οσο για τον κατηφορο αφορα το κκε,αντε και καλο ΨΟΦΟ να πατε στην κολαση με τα θυματα σας.(ψαξτε να βρειτε τι εγκληματα διεπραξαν οι κομμουνιστες στην Ελλαδα,στη Ρωσσια,στην Κινα,στην Καμποτζη και αλλου...αντε ψαξτε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.