Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Αργυρό μετάλλιο για τον Αριστείδη Νικολάου του "Αθλου Κιλκίς" στο τουρνουά Τάε Κβο Ντο στη Σόφια Βουλγαρίας

Στις 27 Απριλίου 2013 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην Σόφια της Βουλγαρίας το ανοιχτό Τουρνουά ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ της Επίσημης Ομοσπονδίας της Βουλγαρίας για το άθλημα του TAE KWON DO (W.T.F.).
Από τον Σύλλογο Άθλος του Κιλκίς συμμετείχαν ως αθλητές, οι Νικολάου Αριστείδης ηλικίας 1999 κιλών 65+ και ο Κυριακίδης Κλεόβουλος ηλικίας 2001 κιλά -55 όπου συμμετείχαν με τα εθνικά μας χρώματα με την Ένωση Βόρειου Ελλάδος (Ε.Τ.Α.Β.Ε.) παίρνοντας την πρόκριση μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία τους, ενώ με τον σύλλογο συμμετείχαν η Δαδούπη Νίκη ηλικίας 2001 κιλά -47 και ο Σαμουηλίδης Χρήστος ηλικίας 2001 κιλά -61.

Ο αθλητής Κυριακίδης Κλεόβουλος αγωνίστηκε δυνατά αλλά έδειξε ότι, το βάρος του εθνόσημου στη στολή ήταν αυτό που τον φόρτωσε άγχος και δεν μπόρεσε να αποδείξει την πραγματική του αξία χάνοντας στα σημεία. 

Η αθλήτρια Δαδούπη Νίκη ενώ είχε δυνατότητα να κερδίσει την αντίπαλο της έδειξε ότι το άγχος να αγωνίζεσαι στο εξωτερικό καμία φορά είναι αυτό που σου απαγορεύει να δείξεις τον καλό σου εαυτό, (κατατάχτηκε στην πέμπτη θέση).

Ο αθλητής Σαμουηλίδης Χρήστος μετά από μια επεισοδιακή νίκη λόγω τραυματισμού του αντίπαλου του πέρασε στα προημιτελικά όπου αγωνίστηκε με έναν αθλητή κατά πολύ υψηλότερο από αυτόν, αγωνίστηκε με πάθος αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει χάνοντας στα σημεία αλλά αποσπώντας το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων που παρακολουθούσαν τον αγώνα. Έτσι κατατάχτηκε πέμπτος στην κατηγορία του. 

Εντυπωσιακή εμφάνιση μέχρι και τον τελικό πραγματοποίησε ο αθλητής Νικόλαου Αριστείδης όπου κέρδισε όλους τους αντιπάλους του μέχρι τον τελικό με πολύ υψηλό σκορ όμως μια απότομη αλλαγή στην κλήρωση των τερέν για τον τελικό δεν άφησε τον αθλητή να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο ζέσταμα και να πάρει τις τελικές οδηγίες από τον προπονητή του έτσι οδήγησε τον αθλητή να ηττηθεί στον τελικό στα σημεία πράγμα όμως που δεν αφαιρεί καθόλου από την επιτυχία του να καταταχθεί στην δεύτερη θέση στο Τουρνουά παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο κάνοντας τρεις εντυπωσιακές νίκες και δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει ξανά την θέση που του αρμόζει με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας της αποστολής της ΕΤΑΒΕ. 

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών που αγωνίσθηκαν συγχαίροντας όλους τους αθλητές τους για τις εμφανίσεις τους.

Τέλος ο Προπονητής Πουντζουκίδης δήλωσε ότι ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών του για την υποστήριξη που δείχνουν απέναντι στο πρόσωπο, ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλούς νικηφόρους αγώνες για την συνέχεια και τελείωσε κλείνοντας με τα παρακάτω λόγια "Όταν φτάνεις στο σημείο ως  προπονητής να βλέπεις αθλητές του συλλόγου να συμμετέχουν σε αποστολές στο εξωτερικό μετά εθνικά μας χρώματα και να πραγματοποιούν και διακρίσεις, ένα πράγμα μόνο μπορείς να νιώσεις ικανοποίηση από το αποτέλεσμα και δικαίωση για τον κόπο δουλειάς και προετοιμασίας τόσο καιρό τόσο για σένα όσο και για τους αθλητές σου." 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.