Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι έκφραση ηθικού πολιτισμού και για το λόγο αυτό η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στην ολοένα και αυξανόμενη οικονομική & κοινωνική κρίση που πλήττει τους κατοίκους του τόπου μας. 
Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Χρήστου Γκουντενούδη και την καθοριστική συμβολή του Τμήματος Εμπορίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη καθαριότητας, βρεφικής φροντίδας και προσωπικής υγιεινής από επιχειρήσεις εμπορίας & διανομής τροφίμων.

Με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν οι εταιρείες παραγωγής τροφίμων EURIMAC A.E., ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε. και οι υπεραγορές ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΕΓΝΑΤΙΑ (Discount Markt), οι οποίες προσέφεραν περίπου 1.300 κιλά τρόφιμα και είδη καθαριότητας.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, ο Αντιπεριφερειάρχης και οι 3 Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Κιλκίς κ. Παύλος Θωμαϊδης, κ. Ανδρέας Βεργίδης και κ. Χρήστος Ανθρακίδης παρέδωσαν στους εκπροσώπους των Ιερών Μητροπόλεων Πολυανής, Κιλκίσίου & Αγίου Αθανασίου και Γουμένισσας, Πολυκάστρου & Αξιούπολης τα πακέτα των προσφορών, τα οποία προορίζονται για τα δύο Κοινωνικά Παντοπωλεία και για τα δύο ενοριακά συσσίτια (Κιλκίς & Πολυκάστρου). 

Κατά την παράδοση, ο κ. Γκουντενούδης δήλωσε «με την ελπίδα και την προσδοκία ότι η κρίση θα εξομαλυνθεί σύντομα και η ποιότητα της ζωής μας θα επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς, θέσαμε ως στόχο να ευαισθητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις -τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά- και να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας μια μικρή ανακούφιση με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα».

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ευχαριστεί δημόσια όλους τους παραπάνω χορηγούς του προγράμματος, καθώς και την ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ Α.Ε. για την προσφορά των πασχαλινών αυγών.

1 σχόλιο:

  1. Το Τμήμα Εμπορίου γιατί είχε "καθοριστική συμβολή" για να αισθάνονται οι επιχειρηματίες την απειλή; "Δώστε αλλιώς θα μας βρείτε μπροστά σας σε έλεγχο";
    Μην στεναχωριέστε οι άνθρωποι δίνουν και χωρίς απειλές αρκεί να αισθάνονται ότι η διαδικασία δε γίνεται για την προβολή κάποιων αλλά για την ουσία. Και η ουσία θα ήταν να δρομολογήσει η Περιφέρεια διαδικασίες για την μόνιμη ενίσχυση των δομών κοινωνικής Πρόνοιας, χωρίς "τυμπανοκρουσίες".
    Ωχ, τι λέω!!!

    Kilkis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.