Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Η "Τόλμη Κιλκίς" στο διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF στο Βέλγιο

Ανοικτό Διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF αγωνιστικό και Poomsae παίδων-κορασίδων, ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων Α Class διεξήχθη στη Γάνδη Βελγίου από την ομοσπονδία Βελγίου στις 6-7 Απριλίου 2013. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και ανερχόταν στους 1350 αθλητές-ριες από 50 κράτη περίπου. 
Οι αγώνες καλύφθηκαν σε 10 τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do και κανονισμούς διαιτησίας WTF. To επίπεδο ήταν πολύ υψηλό διότι συμμετείχαν κορυφαίοι σε κάθε κατηγορία και έτσι ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός. Την διοργάνωση επισφράγισαν η ολυμπιονίκης Milica Mandić από την Σερβία έως 67 κιλά και ο πρωταθλητής Ευρώπης Aaron Cook, έως 80 κιλά από την Αγγλία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή σε Α Class στην ΕΤU ( Ευρώπη ) και έξω από αυτήν σου παρέχουν βαθμολογία έτσι ώστε στις προκρίσεις Ολυμπιάδας εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών να έχεις οφέλη.

Οκτώ σύλλογοι συμμετείχαν από την Ελλάδα εκ των οποίων και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με τους αθλητές-ριες:

-Δανιηλίδης Χαράλαμπος, ανδρών έως 68 κιλά.

Ο ατυχής τραυματισμός του όμως από το πανελλήνιο νέων που διεξήχθη στην Αθήνα πριν μια εβδομάδα δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί.

-Στεφανίδου Ευθυμία, νεανίδων έως 59 κιλά

-Φουλεδάκη Μαρία, νεανίδων έως 59 κιλά

Παρά την υπεροχή από προηγμένες τεχνικές δεν κατάφεραν να διακριθούν λόγω μεγάλης εμπειρίας των αντιπάλων από Α Class και πανευρωπαϊκά. Στόχος της συμμετοχής σε όλα τα τουρνουά ειδικά στα A Class είναι η εμπειρία διότι το Tae Kwon Do έχει μεγάλη εξέλιξη παγκοσμίως και η τεχνική αναβαθμίζεται καθημερινά.

Την ίδια ημερομηνία ο σύλλογος συμμετείχε σε φιλικούς αγώνες Tae Kwon Do παίδων-κορασίδων με κλήρωση( πουλ ) δηλαδή με μετάλλια, στην Ελευθερούπολη Καβάλας υπό την αιγίδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 5 τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do. Στόχος του συλλόγου ήταν να αγωνιστούν συγκεκριμένοι αθλητές-ριες στις ηλικίες από 1999 έως 2002 για εμπειρία ενόψει του πρωταθλήματος.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με 4 αναμετρήσεις σε πολλές κατηγορίες. Ο σύλλογος συμμετείχε με 11 αθλητές-ριες και η συγκομιδή ήταν 7 μετάλλια.

-Χρυσό μετάλλιο, Κουτσός Αριστείδης

- Αργυρό μετάλλιο, Καλφοπούλου Μαρία

-Χάλκινο μετάλλιο, Μουρχουτάς Δημήτριος, Μουλιώτα Αθανασία, Σκαρλάτου Γεωργία, Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, Κουτσού Δήμητρα,

Συμμετείχαν επίσης οι Καλαποθαράκος Ηλίας, Καλογιαννόπουλος Κων/νος, Αθανασιάδης Μελέτιος, και ο μικρός Αθανασιάδης Βασίλειος γεν. 2005.

Ευχαριστημένος δηλώνει συνολικά ο πρόεδρος του συλλόγου κ . Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος ο οποίος απουσίαζε στο Βέλγιο με την ομάδα.

Τους μικρούς αθλητές-ριες συνόδευσαν και κοουτσάρισαν οι βοηθοί προπονητού και αθλητές Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και ευχήθηκαν καλή συνέχεια με υγεία.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.