Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε η χρονιά για το Νοσοκομείο Κιλκίς

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε η χρονιά για το Νοσοκομείο Κιλκίς. Η προσπάθεια τόσο του εξορθολογισμού των εξόδων όσο και της βελτίωσης των εσόδων με παράλληλη αύξηση της επιμέλειας στην παροχή υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας, ευόδωσε καρπούς με αποτέλεσμα να προσαυξάνεται και η πιθανότητα της βιωσιμότητας του. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αύξηση του δείκτη πληρότητας επιτρέπει τόσο στο προσωπικό όσο και τους κατοίκους της πόλης μας, να ατενίζουν το μέλλον πιο αισιόδοξα.

· Πιο συγκεκριμένα τα έσοδα σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2012 παρουσίασαν αύξηση της τάξης 55%

· Η πληρότητα στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα αυξήθηκε κατά 37%.

· Τα έξοδα για εξωτερικές υπηρεσίες (φύλαξη, σίτιση, καθαριότητα κ.λ.π) παρουσιάζονται σαφώς μειωμένα (κατά 20%) χωρίς να επηρεαστεί στο ελάχιστο η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

· Οι δαπάνες για τις αγορές είναι λιγότερες κατά 40%.

· Οι δείκτες έλλειψης υλικών, παρά τις περικοπές στον προϋπολογισμό φαίνεται να κυμαίνονται σε μηδενικά επίπεδα, γεγονός που επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο την νέα οργανωτική προσπάθεια των επί μέρους υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας.

Τέλος η δημιουργία του γραφείου υποστήριξης του πολίτη (τηλ. 2341351273),το οποίο κλείνει περίπου ένα χρόνο από την δημιουργία του, αντιμετωπίστηκε από τους συμπολίτες μας πολύ θετικά. Ασθενείς και συνοδοί μπορούν να απευθύνονται σε αυτό για να λαμβάνουν βοήθεια ώστε να διευθετούν προβλήματα που τυχόν προκύπτουν κατά την διάρκεια της νοσηλείας τους.

8 σχόλια:

  1. Μακάρι να συνεχίσετε έτσι....ας ακουστεί και κάτι θετικό σε αυτό τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο προσωπικό του νοσοκομείου, επιτέλους δείχνουν ότι αδίκως κυνηγήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα τέτοια παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ορθοπαιδική κλινική του νοσοκομείου μας ήταν κάποτε πανελλήνιας φήμης. Ακόμη και τώρα όμως την ψάχνουν πολλοί από όλη την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύγκρυο και αγανάκτηση παρά αισιοδοξία σε κάθε Κιλκισιώτη προκαλεί η ανάγνωση του άρθρου (να υποθέσω ανακοίνωση της Ψευτοδιοίκησης του Νοσοκομείου!), όπου για πρώτη φορά στο δημόσιο διάλογο τίθεται θέμα ΒΙΩΣΗΜΟΤΗΤΑΣ του. Αυτό έλειπε δηλαδή να απειληθεί και ο κύριος πυλώνας παροχής δημόσιας υγείας στο Νομό. Το εκλαμβάνω ως κακόγουστο αστείο… εκτός και αν αποτελεί επικοινωνιακό πυροτέχνημα του Ψευτοδιοικητή που προκειμένου να καλύψει την προφανή ανεπάρκειά του, φιλοδοξεί να αυτοαναγορευτεί στα μάτια της κοινής γνώμης σε Σωματοφύλακα του ΕΣΥ. Χωρίς να έχει κουμαντάρει ούτε περίπτερο στη ζωή του και με μόνη προϋπηρεσία τη θητεία σε κομματικά γραφεία και τις πλάτες του μπάρμπα του νομίζει πως επιτελεί και σπουδαίο έργο. Έχει το θράσος να μιλά για ανοδική πορεία του Νοσοκομείου όταν το Σύστημα Εθνικής Υγείας στο σύνολό του καταρρέει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα μεγάλε και άσε τα γλυφτρόνια του τραμπούκου να βελάζουν. Λίγα τα ψωμιά τους και θα παραμιλάνε!

      Διαγραφή
    2. Πες τα μεγάλε και άσε τα γλυφτρόνια τους μεγάλου να γκαρίζουν.

      Διαγραφή
    3. Καλά εσείς δεν παίζεστε τόσο στήσιμο ρε παιδιά??

      Διαγραφή
  5. Ο γνωστός γραφικός κολαούζος ξαναχτυπά, keep going μπούφε οι αναγνώστες σΕ στηρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.