Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Πρόσκληση συμμετοχής για μια Περιφερειακή συνάντηση – Γιορτή του Ερασιτεχνικού θεάτρου

"Μετά την περσινή μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις παραστάσεις ερασιτεχνικού θεάτρου στο Θερινό Θεατράκι της πόλης μας, την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο του 2013 αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε και να υλοποιήσουμε την καθιέρωση μιας ετήσιας συνάντησης – γιορτής των θεατρικών ομάδων ερασιτεχνικού θεάτρου, που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια και στις πόλεις των νομών μας. 

Σας προσκαλούμε να καταθέσετε την πρόταση της συμμετοχής σας για μια συνάντηση – γιορτή του ερασιτεχνικού θεάτρου, που θα γίνει στον χώρο του καλοκαιρινού θεάτρου της πόλης των Σερρών, γνωστό με την ονομασία «Θεατράκι»..

Το διάστημα των θεατρικών παραστάσεων έχει ορισθεί μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου με έναρξη την Δευτέρα 15η Ιουλίου και λήξη την Κυριακή 21η Ιουλίου.

Δεν θα έχει κανένα διαγωνιστικό χαρακτήρα, αφού οι συμμετέχοντες θα καταθέτουν την αγάπη τους για την τέχνη του θεάτρου, πράγμα που οφείλουμε να σεβόμαστε και να εκτιμούμε χωρίς διακρίσεις.

Το Θερινό Θεατράκι είναι χωρητικότητας περίπου πεντακοσίων (500) θέσεων.

Ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός (φωτισμός, ηχητική κάλυψη), καθώς και το απαραίτητο τεχνικό προσωπικό, καλύπτονται από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

Επίσης το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών αναλαμβάνει και τον τομέα επικοινωνίας με τα ΜΜΕ της πόλης για τη διαφήμιση των παραστάσεων.

Στις υποχρεώσεις των ομάδων ανήκει η μετακίνηση, η τυχόν διανυκτέρευση και η διατροφή τους.

Η πρόσκληση που απευθύνουμε, αφορά τις ερασιτεχνικές ομάδες του νομού Σερρών και των όμορων νομών Δράμας και Κιλκίς, χωρίς να αποκλείει και άλλες ομάδες που θα ήθελαν να συμμετέχουν αλλά βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση, λαμβάνοντας όμως υπόψη τους πως τα έξοδα μετακίνησης, διανυκτέρευσης, διατροφής θα βαρύνουν τους ίδιους.

Ημερομηνία για τη λήξη καταθέσεων συμμετοχής ορίζεται η 31η Μαϊου 2013.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα της γραμματείας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών 2321054585 & 2321054268 με τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Παναγιώτη Μέντη
και την κ. Ευαγγελία Δαμιανίδου.

Σας χαιρετούμε περιμένοντας τις προτάσεις συμμετοχής σας.

Παναγιώτης Μέντης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΔΗΠΕΘΕ Σερρών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.