Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Η μουσικοθεατρική παράσταση “ΑΖΔΑΡ” στο Συνεδριακό του Κιλκίς



Ο Δήμος Κιλκίς, ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού και η Ομάδα κρουστών του ΟΠΟΝΓΑ σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών σας καλούν να παρακολουθήσετε τη μουσικοθεατρική παράσταση “ΑΖΔΑΡ” την Κυριακή 21 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς και ώρα 8 το βράδυ. 

Η παράσταση βασίζεται σε ένα παραμύθι της Ιρανής συγγραφέως Μαρτζάν Σατραπί, όπου μέσα από την περιπλάνηση της μικρής ηρωίδας σε αναζήτηση του Δράκου που βρίσκεται στο κέντρο της Γης, αναδεικνύονται τα προβλήματα για την οικολογία και το περιβάλλον του πλανήτη μας.

Η συγγραφέας Μαρτζάν Σατραπί γεννήθηκε στο Ιράν, το οποίο εγκατέλειψε με τις ταραχές την περίοδο του Αγιατολλάχ Χομεϊνί και εγκαταστάθηκε στο Παρίσι, όπου ζει μέχρι και σήμερα.

'Εχει γράψει εικονογραφημένα μυθιστορήματα, τα οποία γυρίστηκαν και ταινίες από την ίδια, το "Περσέπολις" (μια ευφάνταστη ματιά στην ιστορία της πατρίδας της, το Ιράν, μέσα από την ιστορία της οικογένειάς της) και το "Κοτόπουλο με δαμάσκηνα" (μια κραυγή για τη χαμένη πατρίδα και του απραγματοποίητου έρωτα).

Οι συντελεστές της παράστασης είναι:

Σκηνοθεσία: Μανώλης Φουντούλης

Μουσική επιμέλεια: Λευτέρης Αγγουριδάκης

Σκηνογραφία-κατασκευή κούκλας: Χάρης Ισχνόπουλος


Συμμετέχουν οι:

Αντώνης Μιχαηλίδης

Αναστασία Δημάκη

Δέσποινα Ασλανίδου

Στέλλα Δουδούμη

Ηρακλής Συγγουρίδης

Δέσποινα-Αθηνά Ορφανοπούλου

Γιάννης Μαργαριτιάδης

Σαββίνα Πεπεγιάννη

Σουζάνα Γουναρίδου

Κατερίνα Αμπράζη

Γιώργος Στυλιανίδης

Χάρης Ισχνόπουλος

Δέσποινα-Ιωάννα Τσουβελεκίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.