Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

"Όχι στα διόδια στο ν. Κιλκίς"

Υπογράφει η Νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς
"Τη στιγμή που η τρικομματική κυβέρνηση εθνικής καταστροφής και μειοδοσίας προχωρά στη επανεκκίνηση των αυτοκινητοδρόμων, χαρίζοντας 1,2 δις ευρώ στους μεγαλοεργολάβους, ενισχύοντας τους δεσμούς της με το σύστημα της κλεπτοκρατίας, έρχεται και η απόφαση για τη δημιουργία σταθμού διοδίων στους Ευζώνους, πλησίον του συνοριακού σταθμού.

Μια απόφαση που τα εκλεγμένα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στο νομό κ.κ. Γεωργαντάς και Γκουντενούδης χαιρετίζουν δίχως αιδώ και απλά με δήθεν παρεμβάσεις τους κόπτονται για την αποφυγή επιβάρυνσης των κατοίκων των παραμεθορίων περιοχών.

Πρόκειται για άλλο ένα χαράτσωμα του λαού, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι και η εγχώρια κλεπτοκρατία των εργολάβων, σε μια χώρα που καταρρέει, να αρπάξουν από τον κόσμο όσα περισσότερα μπορούν, με όποιον τρόπο.

Αν πράγματι στόχος τους ήταν η προστασία της τοπικής οικονομίας από τη μαζική εκροή εισοδήματος προς την γείτονα χώρα ας φρόντιζαν να μην ήταν τόσο χαμηλή η αγοραστική δύναμη στην Ελλάδα, να μην υπήρχαν τόσο δυσβάσταχτοι φόροι- χαρατσώματα σε κάθε προϊόν, να ανασυγκροτούσαν την τοπική οικονομία και την παραγωγή των εν λόγω περιοχών κοκ.

Αυτό βέβαια προϋποθέτει την αλλαγή πολιτικής και στρατοπέδου από την πλευρά των κυβερνώντων και των στελεχών τους, οι οποίοι έχουν ήδη διαλέξει να έχουν απέναντί τους την ίδια τη Ελλάδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ /ΕΚΜ Κιλκίς δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του στη δημιουργία σταθμού διοδίων εντός του νομού, θα αντισταθεί με κάθε τρόπο για την αποτροπή της και καλεί την τοπική κοινωνία να στυλώσει τα πόδια, να σταθεί όρθια και να πολεμήσει την πολιτική του φορομπηξίματος και χαρατσώματος που ετοιμάζουν οι υπάλληλοι της τρόικας και των εργολάβων της διαπλοκής."

2 σχόλια:

  1. Μας έχετε πρίξει εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ κάντε καμια δουλειά ρε ανεπρόκοποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάω στοίχημα δεν έκατσες να το διαβάσεις

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.