Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

16 και 17 ετών οι κλέφτες στις Σέρρες

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, τρεις περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκες στο Νέο Σούλι Σερρών, που έλαβαν χώρα κατά τον τελευταίο μήνα. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 16 και 17 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των κλοπών.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι, στο Νέο Σούλι Σερρών, διέπραξαν κλοπές σε αποθήκες και ειδικότερα:

· το χρονικό διάστημα από 08 έως 09.03.2013, αφαίρεσαν από τις αποθήκες 69χρονου ημεδαπού γεωργικά εργαλεία και διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων και διάφορα χάλκινα διακοσμητικά αντικείμενα συνολικής αξίας (660) Ευρώ,

· το χρονικό διάστημα από 08 έως 09.03.2013 αφαίρεσαν από την αποθήκη 52χρονου ημεδαπού διάφορα αντικείμενα, καθώς και ένα χάλκινο καζάνι, συνολικής αξίας (200) Ευρώ.

· το χρονικό διάστημα από 08.03.2013 έως 05.04.2013 αφαίρεσαν από την αποθήκη 44χρονης ημεδαπής ένα γεωργικό ηλεκτρικό μηχάνημα, (20) πολύμπριζα και διάφορα μπρούντζινα-χάλκινα αντικείμενα συνολικής αξίας (650) Ευρώ.

Στην κατοχή των προαναφερόμενων βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων από την αποθήκη της 44χρονης, τα οποία της αποδόθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

1 σχόλιο:

  1. να αφήσουν ήσυχα τα παιδιά κι ας πιάσουν τους πραγματικούς κλέφτες των ονείρων μας και των ζωών μας,,,γίνεται;;; δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.