Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Διαμαρτυρία ενάντια στα μεταλλεία στο Κιλκίς 13 Απριλίου 2013 (Video)


6 σχόλια:

  1. Αν ήταν και το Κιλκίς εκεί!!!! Αλλά όχι, έχουμε μια ιστορία σαν χαϊβάνια και δε θα την πατήσουμε κάτω τώρα. Θα σαβουροϋπάρχουμε, αλλά δε θ αντισταθούμε σε τίποτα! Φτάνει =! το κάνανε οι πρόγονοι μας για όλους τους επόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα και παντού οι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε του 9:36 ΣΤΑΜΑΤΑ !
    Εδώ παίζεται η ζωή μας και η δική σου παρόλο το φτωχό μυαλό σου!

    Δες https://www.youtube.com/watch?v=-fdgFFPo0nA
    και επιτέλους σταμάτα την ανεγκεφαλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ; ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 40 ατομα ολοι κι ολοι.....μαλλον το κιλκις ειναι υπερ των μεταλλειων ή δεν ενδιαφερεται εαν θα γινουν ή οχι. Γινουν δε γινουν εμενα παντως δεν με ενδιαφερει και πολυ....και καλυτερα να γινουν μηπως και δουλεψω εκει, γιατι δεν γνωριζω καποιον βουλευτη του νομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1) δεν ήταν 40 αλλά περίπου 200 άτομα
    2) δεν αφορούσε σε συλλαλητήριο -ήταν συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας όπως σε άλλα περίπου 20 μέρη στην Ελλάδα για συμπαράσταση στους 2 συλειφθέντες
    3)το αν το Κιλκίς νοιάζεται το ξέρετε πολύ καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.