Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Εύκολο απόγευμα για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Ένα από τα ευκολότερα απογεύματα της φετινής αγωνιστικής περιόδου πέρασε η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. αφού συνέτριψε τον Άρη Νίκαιας με 35-16 (ημίχρονο 15-6 ), για την 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και τον ''βύθισε'' ακόμη περισσότερο βαθμολογικά. Η αντίσταση των φιλοξενουμένων κράτησε για 18 λεπτά, αφού μέχρι εκείνο το σημείο διατηρούνταν κοντά στο σκορ. Η σοβαρότητα και το πάθος των Κιλκισιωτών όμως αποτέλεσαν το μοχλό εκείνο που συνετέλεσε στο να αυξηθεί η διαφορά ακόμη και μετά τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού με την είσοδο στον αγώνα αθλητών με μικρότερη αγωνιστική συμμετοχή. 

Το ραντεβού με τους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι δίνουν πάντοτε ώθηση και ενέργεια σε κάθε προσπάθεια των αθλητών με το δυναμικό τους παρόν, ανανεώνεται για το επόμενο Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο νέο κλειστό της πόλης μας με αντίπαλο τη Χ.Α.Ν.Θ. 

Η σύνθεση και τα τέρματα που σημειώθηκαν:
Κριεζής, Τζιώκας 2, Πίτος 7, Κυπραίος 10, Καλπακίδης, Δούγιας 2, Γρηγοριάδης 5, Γιαβασίδης, Χοτζούδης 1, Δελημήτης, Δημάκης 4, Μαραντίδης, Δεληγιάννης 3, Μέγκας 1, Τριανταφύλλου, Σκάρλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.