Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Συγχαρητήρια Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς προς Θανάση Βαφειάδη

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς ευχαριστεί τον έφεδρο υπολοχαγό (ΜΧ) κο Αθανάσιο Βαφειάδη, εκλεκτό συμπολίτη μας, για την ευγενική του προσφορά, του δίτομου πονήματός του «Χρονικό του Κιλκίς, 1913-1940» που μόλις εξέδωσε. 
Ταυτόχρονα, εκφράζει τα θερμότατά του συγχαρητήρια στον δόκιμο και έγκριτο συγγραφέα-ερευνητή για το πολύμοχθο έργο του, πραγματική προσφορά και εξαίρετη συμβολή στην μελέτη της τοπικής μας ιστορίας. 
Ο συγγραφέας στηριζόμενος σε αυθεντικές πηγές -τις οποίες με πολύ κόπο και υπομονή μελέτησε-, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της πόλης μας, αναθερμαίνοντας έτσι το ενδιαφέρον των μεγαλυτέρων για την μελέτη του ιστορικού παρελθόντος της πόλης, αλλά προσφέροντας και στους νεότερους ένα άριστο και τεκμηριωμένο υλικό για σπουδή των ριζών τους.

Συγχαίρουμε και πάλι τον ακάματο συγγραφέα, ευχόμενοι καλοτάξιδη η λαμπρή εργασία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.